2777
2789
عنوان

ب نظرتون چشه؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی میبینی اینجوریه پیش قدم شو اما مستقیم نه! لباس خواب خوشگل بپوش؛ آرایش ناز بکن، حتی اگه با ...

یدونه ازاینکاراروهم نکردم تواین چندروز ینی جواب میده ضایع نشم؟

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
من نمیتونم برم منت کشی هرکاری میکنم نمیشه ازقهربدم میادا ولی وقتی اون قهره منم مقابله به مثل میکنم م ...

منم منت کشی نمیکنم.فحشش میدم با خنده.مهم اینه ک اشتی کنیم.مثلا با لحن بچگونه بش فش میدم.خودمو لوس میکنم.البته هرکی ی مدلیه.نمیشه گف واسه همه جواب میده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
😂😂😂😂چه روحیه حساسی خب معلومه خیلی دوستت داره روهمه کارات حساسه

دیوانم  کرده آخه مردم انقدلوس

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
منم منت کشی نمیکنم.فحشش میدم با خنده.مهم اینه ک اشتی کنیم.مثلا با لحن بچگونه بش فش میدم.خودمو لوس می ...

😂😂😂حالاببینم برگشت چطوریه

😂😂😂حالاببینم برگشت چطوریه

😁😁😁موفق باشی گلی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بچه س هنوز

دقیقااااااا اصلا بعضی وقتا ی کارایی میکنه ک من خشکم میزنه ازتعجب 

یدونه ازاینکاراروهم نکردم تواین چندروز ینی جواب میده ضایع نشم؟

امروز منو همسرم قهر بودیم، وقتی قهره سرد هستش اصلا هم اهل منت کشی نیست، امروز قبل از اینکه از سر کار بیاد اینکارا رو گردم، چنان سلام گرمی کرد 😊😊 من با اینکه عادی جوابشو دادم اومد بغلم کرد و بعدش خوب خوب شد 😊 با اینکه روزه هست و میدونه کاری نمیتونه بکنه 😁 باااااور کن جواب میده! اصلا برای دل خودت اینکارا رو بکن که اگه هم بهت توجهی نکرد ناراحت نشی! اما مطمئن باش جواب میده 😊😊😊😊😊

امروز منو همسرم قهر بودیم، وقتی قهره سرد هستش اصلا هم اهل منت کشی نیست، امروز قبل از اینکه از سر کار ...

پس پیش ب سوی عمل 😁

اگ درست نشد به دوقطعه مساوی تقسیمش میکنم البته تواین چندوقت اصلاازاینکارانکردم شوکه میشه