2777
2789
عنوان

ب نظرتون چشه؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 55 پست
اره بهش میگم مهم نیس نکن خودته پیر کردی اصلا گوش نمیده تموم همسایهام فهنیدن چ شوهر خری دارم چون صداش ...

دقیقاااااااا بیشترین کلمه ای ک هی تکرارمیکنم هیسه 😂بااین حساب من پیرمیشم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودشو هیچیشو نیس عادیه و بزاشو مهم نییس این ماییم ک حرث میخوریم وبیچارمو میکنن

👌👏

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
عزیزم‌انجام دادی؟ جواب گرفتی؟

آاااره یادم رفت خبربدم حل شداصلا این پنج روزو ب روخودشم نیاورد اولین باربوداین کار میکردم شوکه شد . واقعااااااااا ممنووووون اعصابم بهم ریخته بود شدیییید ❤🙏

آاااره یادم رفت خبربدم حل شداصلا این پنج روزو ب روخودشم نیاورد اولین باربوداین کار میکردم شوکه شد . ...

خداروشکر 😊 خوشحال شدم 😘، تنها راه ورود به قلب مرد چشماشه، وقتی خودتو اینجوری خوشگل میکنی واسش میفهمه چقدر دوسش داری! چند روز یه بار خودتو اینجوری واسش خوشگل کن دیگه هیچ وقت حتی فکر قهر کردن هم به سرش نمیزنه 😊😁

خداروشکر 😊 خوشحال شدم 😘، تنها راه ورود به قلب مرد چشماشه، وقتی خودتو اینجوری خوشگل میکنی واسش میفه ...

آره اصلاهنوزتوشوکم امیدنداشتم جواب بده وای لطف بزرگی بم کردین❤❤❤❤❤❤

آاااره یادم رفت خبربدم حل شداصلا این پنج روزو ب روخودشم نیاورد اولین باربوداین کار میکردم شوکه شد . ...

وقتی قهر هم نیست اینکارا رو بکن براش چون اگه فقط موقعی که قهر میکنه اینجوری کنی هر روز به هر بهونه ای قهر میکنه 😁 

وقتی قهر هم نیست اینکارا رو بکن براش چون اگه فقط موقعی که قهر میکنه اینجوری کنی هر روز به هر بهونه ا ...

باشه😂😂