2777
2789

چند ماهی میشه عاشق یه پسریم ک همسایه خواهرمه و حیاط خونشون یکیه من اونو وقتی میرفتم خونه آبجیم میدیم و بهش علاقه مند شدم..الان حدود سه یا چهار ماهی هس..چند روز پیش زده بود ب سرم به آبجیم گفتم اونم دختر و پسرش ک دخترش یه سال ازم کوچیکتره خونده بودن پیامامونو و بعد از اونا همه خونوادم فهمیدن تقریبا..دیگه نمیزارن برم خونه آبجیم و اینم بگم ک دختر کوچیک خونوادمم و همه آبجیا و داداشام تقریبا عروس و داماد شدن..الانم خونه اون یکی آبجیمم دختر کوچولوش مریضه رفتم پیشش امروز داداشم میاد دنبالم ببرتم خونمون نمیدونم چجوری بگم منو ببره خونه اون آبجیم عروسمونم باهامونه و همسن خودم و همکلاسیمه و دوستم و بهش گفتم قضیرو نمیدونیم چکار کنیم الان ازونورم قراره ازدواج کنه با کسی ک مطمئنم دوسش نداره دختر خالشه و با اصرار مامانش و اینجوری ک از خواهرم شنیدم خواهش میکنم راهنمایی کنین ببخشید طولانی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داره ازدواج میکنه خودتو بکش کنار  

ازدواج مطمئن نیستم که کرده یا ن چون خواهرام شاید برای اینکه از سر من بیوفته اینجوری میگن.حدود یکی دوماه پیش اگه من قبول میکردم مامان پسره دلش میخاست من با پسرش ازدواج کنم..

خب اگر عاقلی پس چرا فکر میکنی خانواده مخالف ازدواج ات هستنذ؟؟چه دلیلی دارن که نتوننسی قانع شون کنی؟؟

مخالفش نیستن اما جدی نمیگیرن ک من دوستش دارم و مهم نیس براشون اصلا 

خب اگر عاقلی پس چرا فکر میکنی خانواده مخالف ازدواج ات هستنذ؟؟چه دلیلی دارن که نتوننسی قانع شون کنی؟؟

نمیدونم برم جلو بهش بگم ک بهش علاقه مند شدم یا ن .با اینکه میدونم کارم اشتباهه..

خب دوست داشن بک طرفه نمیشه که!!ااقا هم باید نظرش متبت باشه و پیش قدم شه. 

میدونم. حس میکنم اونم بدش نمیاد از من و اون فک میکنه من نامزد دارم خونوادم واسه خودشون بریدن و دوختن و دلشون میخاد منو بدن به پسر عمم