2777
2789
عنوان

سوال تلگرامییی دارم

80 بازدید | 18 پست

دوستان اگر وارد اکانت یک نفر در تلگرام بشیم..شماره مخاطبینمون براش میره ایا؟؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میاره

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
فکر کنم باید همگام سازی مخاطبین رو لغو میکردی  اره میره

یعنی من وارد اکانتش بشم شماره های مخاطبینمو میبینه؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
یعنی من وارد اکانتش بشم شماره های مخاطبینمو میبینه؟

اگه وارد اکانت بشی کل مخاطبین تلگرامت شماره شون براش می افته

هنگام ورود یا باید مخاطب رو پاک کنی یا اون تیک همگام سازی مخاطب هنگام نصب رو نزنی (اینو دیشب یکی تو تاپیک ها گفتت)

میدونین چیکار باید کرد اینجوری نشه؟

اگه بیان و وارد اکانتتون بشن کاری نمیشه کرد و تمام شماره هاتون واسه طرف میاد 

مگه اینکه از قبل کل شماره هاتونو پاک کرده باشید 

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
اگه وارد اکانت بشی کل مخاطبین تلگرامت شماره شون براش می افته هنگام ورود یا باید مخاطب رو پاک کنی یا ...

باید با برنامه جدید برم یا مثلا ی برنامه بجز تلگرام(مثل تلگرام ایکس) نصب کنم؟

اگه بیان و وارد اکانتتون بشن کاری نمیشه کرد و تمام شماره هاتون واسه طرف میاد  مگه اینکه از قبل ...

نه عزیزم اون وارد نشه..

من اگه وارد اکانتش بشم شماره هام میره براش؟