2777
2789

دوستان من پنج شنبه تستم ۱۳۴ شد و دکتر گفت مثبته، فردا شبش با یه دلدرد وحشتناکی از خواب بیدار شدم انقد حالم بد شد که تب و لرز کردم ولی این خالت ده دیقه طول کشید بعدش خوب شدم، خونریزی هم نداشتم و‌ندارم فردا صبحش، یعنی شنبه صبح دکتر گفت باید بری سونو چون احتمال خارج رحمی زیاده و احتمالا خونریزی داخلی کردی، سونو چیزی نشون نداد فقط یجا نوشته بود یکم مایع مشاهده شده. دوباره تیتر بتا دادم بتا شد ۷۶۲ . پیش ی دکتر دیگه رفتم گفت بتات خوب بالا میره اون دردم شاید به خاطر ترکیدن‌ کیست بوده و اون مایع هم احتمالا خون داخل کیست بوده که کم کم باید جذب بشه. چون بعدش دیگه دردی نداشتی پس احتمال خارج رحمی کمه. گفت چن بار بتاتو تکرار کن اگه خوب رفت بالا برو سونو بده، من دوباره ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم بتا شد ۱۷۸۳، حالا میخواستم بپرسم به نظرتون با این بتا احتمال داره خارج رحمی باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو کرد دکترت؟؟اگه خارج رحم چیزی ندیده پس مشکلی نیست...درد و مایع هم برا ترکیدن کیسته و بابزرگ شدن نینیت جذب میشه نگران نباش...دکترا فقط بلدن دل آدمد خالی کنن

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
نه دیگه افزایش بتات خوبه نگران نباش 

آخه اینجا بعضیا نوشتن ما بتامون خوب بالا میرفته ولی خارج رحمی بوده، البته من الان چهار روز گذشته و حتی یه درد کوچولو هم دیگه نداشتم، میگم اگه خارج رحمی بود باید دردم ادامه پیدا میکرد

سونو کرد دکترت؟؟اگه خارج رحم چیزی ندیده پس مشکلی نیست...درد و مایع هم برا ترکیدن کیسته و بابزرگ شدن ...

برا سونو که رفتم دکتر سونو گفت الان نه چیزی داخل رحمی مشخصه نه خارج رحمی، حتی نگفت این مایع خطرناکه، عکس سونو رو برا دکترم فرستادم گفت اون مایع خونه، خونریزی داخلی کردی سریع برو بستری شو‌ وگرنه جونتو از دست میدی بعدش پیش دو تا دکتر دیگه رفتم یکیشون گفت اصلا همه یکم مایع رو دارن این مایع هم اگه خطرناک بود حتما دکتر سونو به مقدارش اشاره میکرد چون بتات خوب رفته بالا، دکتر دوم هم‌گفت احتمال زیاد این مایع داخل کیست بوده ریخته بیرون جای نگرانی نیست

قبلا هم دوبار اینجوری شدم یبار پونزده سال پیش که اون موقع هم رفتم دکتر گفت کیست ترکیده، یکبارم پارسا ...

هر دفعه بارداری کیست میترکه؟

سابقه کیست داشتی؟

بتات عالیه.مطمئن باش درسته

حتما که نباید درد داشته باشی فکر منفی نکن ان شاالله که مشکلی نیست

منظورم اینه که خب یسریا میگن ما خارج رحمی بودیم بدون درد بود یسریا میگن با درد بود، الان من‌ میگم من که یبار دردم گرفته اگه اون درد به خاطر خارج رحمی بود باید ادامه پیدا میکرد.

نه یبار که اصلا مجرد بودم، یبارم باردار نبودم، یعنی میگم من سابقه ترکیدن کیست دارم

خب پس سابقه داری نترس،بتاتم عالیه.خارج رحمی اصلا این شرایطو نداره.خیالت راحت تو رحمه.

بچه اوله؟