عزیزم اصلا نگران نباش به خدا توکل کن و به حرف دکتر گوش بده به منم گفتن دو قلویی خارج رحم داری باید سقط کنی من صبر کردم و فهمیدم که کیست بوده بعد گفتن قلب بچه تشکیل نشده باید سقط کنی اون موقع بیمارستان شریعتی بودم خدا ازشون نگذره بالاسرم وایستاد و گفت باید همین الان کورتاژ کنی زنگ زدم به دکتر خود گفتبه حرفشون گوش بده اما خاله شوهرم گفت زنگ بزن به این یکی دکتر خیلی دکتر خوبیه زنگ زدم این یکی دکتر گفت بعضیا قلبشون دیرتر تشکیل میشه صبر کن منم با رضایت خودم مرخص شدم بماند که چقدر گفتن خودت میمیری و ... اما 1 هفته صبر کردم تشکیل شده بود بعد گفتن بچه مشکل داره تو غربالگری اینبار به امام علی توسل کردم و به خدای مهربان توکل کردم همین شب ها بود که تست ژنتیک داده بودیم برای بچه شب قدر با همه وجودم از خدا و امام علی خواستم کمک کنن بعد شب های قدر جاب آزمایش گرفتیم گفتند نه خداروشکر بچه سالم هست
آخرای بارداریم هم گفتن سر بچه خیلیییییییی بزرگه غیر طبیعیه و .... اینبار دیگه کلا گوشامو بستم خداروشکر بچه ام به دنیا اومد و سالم هست انشا الله خدا خودش دخترم رو حفظ کنه نی نی نازنین شما رو هم حفظ کنه
اینارو عریف کردم که بدونی تو دوره بارداری کلی اتفاق می افته کوچک و بزرگ که باعث استرست میشه خودت رو کنترل کن چون هر کسی اشتباه می کنی سونگرافیست، دکتر، آزمایشگاه و .... توکل کن به خدا، خدا خودش نی نی نازت رو حفظ می کنه راستی اینشب ها حتما از آقا امام علی کمک بگیر