2777
2789
عنوان

احتمال بارداری خارج رحمی با رشد خوب بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 26 پست

عزیزم اصلا نگران نباش به خدا توکل کن و به حرف دکتر گوش بده به منم گفتن دو قلویی خارج رحم داری باید سقط کنی من صبر کردم و فهمیدم که کیست بوده بعد گفتن قلب بچه تشکیل نشده باید سقط کنی اون موقع بیمارستان شریعتی بودم خدا ازشون نگذره بالاسرم وایستاد و گفت باید همین الان کورتاژ کنی زنگ زدم به دکتر خود گفتبه حرفشون گوش بده اما خاله شوهرم گفت زنگ بزن به این یکی دکتر خیلی دکتر خوبیه زنگ زدم  این یکی دکتر گفت بعضیا قلبشون دیرتر تشکیل میشه صبر کن منم با رضایت خودم مرخص شدم بماند که چقدر گفتن خودت میمیری و ... اما  1 هفته صبر کردم تشکیل شده بود بعد گفتن بچه مشکل داره تو غربالگری اینبار به امام علی توسل کردم و به خدای مهربان توکل کردم همین شب ها بود که تست ژنتیک داده بودیم برای بچه شب قدر با همه وجودم از خدا و امام علی خواستم کمک کنن بعد شب های قدر جاب آزمایش گرفتیم گفتند نه خداروشکر بچه سالم هست 

آخرای بارداریم هم گفتن سر بچه خیلیییییییی بزرگه غیر طبیعیه و .... اینبار دیگه کلا گوشامو بستم خداروشکر بچه ام به دنیا اومد و سالم هست انشا الله خدا خودش دخترم رو حفظ کنه نی نی نازنین شما رو هم حفظ کنه

اینارو عریف کردم که بدونی تو دوره بارداری کلی اتفاق می افته کوچک و بزرگ که باعث استرست میشه خودت رو کنترل کن چون هر کسی اشتباه می کنی سونگرافیست، دکتر، آزمایشگاه و .... توکل کن به خدا، خدا خودش نی نی نازت رو حفظ می کنه راستی اینشب ها حتما از آقا امام علی کمک بگیر   

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا نگران نباش به خدا توکل کن و به حرف دکتر گوش بده به منم گفتن دو قلویی خارج رحم داری باید س ...

واااای ممنون‌ ازت، خیلی آروممم کردی، منم ته دلم میدونم که هرکسی ممکنه اشتباه کنه، فقط اول کار اون دکتره یکم اعصابمو بهم ریخت، الانم میدونم که همه چی دست خداستتتتت تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمیفته، الانم دلگرمی قشنگت باعث شد دلمم آروم بگیره، خداا‌ دختر گلتووو برات حفظ کنه😘😘😘

واااای ممنون‌ ازت، خیلی آروممم کردی، منم ته دلم میدونم که هرکسی ممکنه اشتباه کنه، فقط اول کار اون دک ...

ممنون عزیزم همینطور نی نی خوشگل و ناز شما گلم تازه اینا که گفتم فقط چند تا از اشتباهاتشون بود توکل کن ان شا الله که به سلامتی و دل خوش نی نی ناز و سالمت رو بغل کنی  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
برا سونو که رفتم دکتر سونو گفت الان نه چیزی داخل رحمی مشخصه نه خارج رحمی، حتی نگفت این مایع خطرناکه، ...

من ک اینجوری شدم گفتن کیسته پاره شده...انشالله که خیره نگران نباش

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
عههه شما هم باردار بودی کیستت پاره شد؟

اره جذب میشه بعدا نترس انشالله ب سلامتی

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
خدا کنه، شما هفته چندم بارداریت بود که کیستت ترکید؟ دردش زیاد بود برا شما هم؟ بتاتون یادتونه چند بود ...

هفته سوم بودم بتام۵۰۰بود آره دردش نیم ساعت طول کشید دیگ قطع شد...نینیم تا۱۱هفتگی سالم بود که یهو قلبش ایستاد مجبور ب سقط شدم...انشالله بسلامتی و خوشی بدنیا بیاریش

آخییی عزیزم، ایشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه دوباره🌹🌹🌹

فداتشم انشالله توو نی نی هم سالم و سلامت باشین