2777
2789

چند کار من تجربه کردم. 

1.  حواست باشه  همه خانمها  این دوران بهم  میریزن  فقط شما اینطوری نیستی.  منتها کم زیاد  داره. 

2.از قبل شروع پریود  مواد غذایی کلسیم دار.  آهن دار    دارای  ویتامین ب  رو ‌شروع کن  

3. استرس داری ماست محلی شیرین با عسل یا شیره بخور.  تنها نخور ماست سرده. با شیره یا عسل زیاد

4در این دوران نیاز به آرامش خیلی زیاده.  حواستو جمع کن  کار سخت واسه خودت درست نکن.  نیاز به راحتی بیشتری داری.  مهمونی نگیر اصلا.   هر کاری نکن هر جایی نرو. شما الان بیماری

.

5.تا آخرش  نیاز به آرامش داری فراموش  نکن

6 قرص مکمل آهن و کلسیم  و ویتامین ب کمپلکس  هم خوبه تنها سر ظهر بخور چون طبعشون سرده  و سردی این دوران خوب نیست  با غذا  بخور.  شبا به هیچ عنوان آهن نخورید.

7.   سبزیجات تازه  با برگ سبز  با طبع گرم حتما مصرف کن چون  نیاز به منیزیوم  داری

8 استرست خیلی بالا بود  در طی رو ز یه دونه آرامبخش ضعیف مصرف کن

9.  استرس زیاده ریلکسشن  انجام بده

10 بدنتو گرم نگه دار.

.  

11 خوراکیهای طبع سرد رو بشناس ابن دوره لب نزن.

12 خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور. . 

. همه طبعشون سرده.  هرچی سردی بخوری بدتر میشی

13. تاریخ پریود  رو همیشه یادداشت کن تا حواست به خو دت باشه

14یادت نره همه بهم میریزن

15 من زنجبیل آبجوش عسل  چون طبعم سرده زیاد میخورم.  واسه دردم خوبه

.

16 درد داری اتو با درجه کم بذار رو یه پارچه ضخیم نسوزی.   خودتو   زیاد گرم کن

27 تهوع داری یا خوراکی نخور یا خوراکیهای گرم و خشک متل بادوم کشمش خرما  شروع کن

28 از درون خود تو داغ کن. سوپ گندم با روغن زیتون درست کن متل سوپ جو بجای جو بلغور گندم بریز.   

شمام تجربه هاتون و واسه استفاده بقیه بگین.

من زیاد از نظر روحی بهم نمیریزم 

ولی جسمی داغان میشم 

گرمی زیاد میخورم چای زنجبیل و ... 

چای کوهیم از عطاری گرفتم میخورم

اون پارچه داغم ک میذارم

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دلم میخواد گریه کنم اون روزا رو نمیدونم چرا 

حتی باب اسفنجی هم ببینم گریه میکنم 🤦‍♀️واقعا خلق و خو آدم بهم میریزه 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
من فقط دلم میخواد گریه کنم اون روزا رو نمیدونم چرا  حتی باب اسفنجی هم ببینم گریه میکنم 🤦‍♀️وا ...

روغن زیتون واسه غم  عالیه.  حتما قبل و بعدش تو غذاهاتون بزنید. دوست نداری بی بو بگیر.  روغن زیتون بدنو به خوبی گرم میکنه.  من امتحان کردم

اونایی که  جسمی بهم میریزن  در طی دوره  زیاد ریلکسشن کنن.  روزی چند بار.  خصوصا از یه هفته قبل از پریود شروع کنن.    خوردن سردیجات رو حذف کنید.  اونا رو بشناسید.

اگه با شروع پریود کمر درد میاد.  از قبل روغن زیتون آماده کنید.  یا خودتون یا از کسی بخوایید  با روغن زیتون گرم قسمت کمر   شونه ها  بازوها   بالای سینه  شکم   رو  یه بیست دقیقه  با روغن ماساژ بده.  حتی اگه کل بدن ماساژ بگیره خیلی حالتون بهتر میشه.  

در طی پریود  وعده ها  غذایی رو زیاد کنید ولی در حجم کم.  خیلی خیلی مواطب باشید غذا با طبع سرد نخورید.   حتی نصف شب بلند شدید.  از قبل یه چیزی واسه خوردن بالا سرتو بذارید.  بدن نیازه داره بهش نرسه جسمی اذیت میشید. چون باید گرمای بدن حفظ بشه.  شبا دما پایینه شمام طبعت  سرد شده با غذا و تحرک ملایم گرمش کنید.  مثلا شبا  بالاسرتون فلاکس آبجوش و با کمی نبات یا عسل بذارید.

در این دوران نیاز به گرما واسه بدن زیاده   غذا تون با روغن زرد و روغن زیتون چرب و چیلی کنید. این روغنا زیاد گرما میدن  به تن. مغز زیاد بخورین. غذاهای آبکی بیقوت ‌شما رو اذیت میکنه  .

اصلا اصلا به هیچ عنوان روی سرامیک یا حتی فرش ماشینی که زیرش سرامیک و سنگه ننشینید

واسه نشستن روی زمین از یه زیرانداز ضخیم استفاده کنید 

خیلی سریع سرما از سنگ و سرامیک وارد بدنتون میشه. 

. خیلی سریعتر از اونی که فکر می‌کنید 

بدن تو این دوران خیلی خیلی گرما میخواد