2777
2789

یدونه دوست دارم برمیگرده جلوم چیزناله میکنه و خودشو بدبخت و تنها نشون میده بعد از اونور میبینی با چند نفر در ارتباطه هر روزم بیرون میتابه

این چند مدتم بخاطر قرنطینه خودشو افسرده و بدبخت نشون داد ک بگه خیلی دارم اذیت میشم چقدر منم دلم براش میسوخت روزی نبود ک بهش فک نکنم اونوقت یهو معلوم شد خانوم تو این مدت مخ یکیو زده اونم بهش کمک کرده باهم کار راه انداختن

چقدر من سادم ک چند سال از عمرمو ب این بها دادم و فک کردم دوست خوبیه نگو مظلوم نمایی میکرده تا همه بهش کمک کنن

وقتی میدید با کسی بیرون رفتم یا ی قدم مثبت تو زندگیم برداشتم چنان حسادت میکردو آه میکشید تازه طلبکارم میشد ک چرا اونو در جریان نزاشتم

الان ب جایی رسیدم ک هیچ روحیه و انگیزه ای ندارم واسه پیشرفت فقط نشستم پیشرفت اونو میبینم و اونم تو دلش بهم میخنده

خیلی دلم گرفته و احساس بدبختی و تنهایی میکنم

ی راهکار

هیچ وقت اطلاعات درمورد پیشرفتت زندگیت کلن اطلاعات در مورد هیچیت بهش نده ن غمت ن خوشیت 

دو اینکه هیچوقت کسی اینثد برات مهم نباشه

There is GOD💚💚💚   ..                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراانقد خودتو درگیر ادمای اطرافت میکنی؟؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عزیزم شما خودت باید برای پیشرفت خودت تلاش کنی... مهم نیست دوستت چیکار می کنه و چی میگه..هر کس نتیجه تلاش خودشو می بینه... بعدم اینکه دوستی که همش ناله می کنه یا دورو هست واقعا به درد دوستی نمی خوره چون انرژیش منفیه..

چراانقد خودتو درگیر ادمای اطرافت میکنی؟؟

گلم شما بودین پدر سوهرتون بهتون حمله ورشده بود شکایت کردین؟؟!!!

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

خانوادت نیست که نتونی کنار بذاری. اینطور که شما میگی دوست هم نیست. کم کم حذفش کن. نگذار سطل زباله انرژی های منفی دیگران باشی بیان خودشونو تخلیه کنند و راحت شن و شما رو درگیر کنند. برای کسی دلسوزی کن که لااقل ارزشش رو داشته باشه.

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.