انشالله ماه دیگه دو تا خط پر رنگ بیوفته رو بی بی چکت
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا انقد نا امیدی عزیزم؟مگ چن وقته اقدامی؟؟ من پارسال همین موقه سقط داشتم...از زمین و زمان بریده بودم هنوزم فک میکنم درد ازاون بدتر نیس...باخودم میگفتم دیگه تموم شد همه چی هربارم ک بیبی چک منفی میدیدم حالم صدمرتبه خراب تر میشد...ولی خدا خییییلی مهربونع مطمعن باش هوامونو داره..نذاشت امسال بازم عزادار غصه پارسالم باشم و منتظر دخترمم💛💙
دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین
ناراحت نباش منم دو بار بی بی چک استفاده کردم منفی بود ده روز پریود نشدم دوباره بی بی چک استفاده کردم تازه دوتا خط کمرنگ افتاد رفتم دکتر گفت تازه سه هفتته