2777
2789
عنوان

صبحی بی بی زدم منفی شد😢😢😭😭😭

343 بازدید | 29 پست

سه روز جلوتر مدیکور هاله انداخت...حالا روژان زدم منفی شد ..خدا حالم از بی بی چک و ازمایش بهم میخوره😭😭😭😭😭😭😭

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

الهی چقدر سخته

انشالله ماه دیگه دو تا خط پر رنگ بیوفته رو بی بی چکت

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

منم سال ۹۵ بی بی چکم منفی شد

الان حاصله اون بی بی چک منفی داره تو حیاط بازی میکنه🌹🌷

دکتر ازمایشگاه گفت به منفی بودنه بی بی چک خیلی نمیشه اعتماد کرد 

بازم بی بی چک بگیر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سال ۹۵ بی بی چکم منفی شد الان حاصله اون بی بی چک منفی داره تو حیاط بازی میکنه🌹🌷 دکتر ازمایشگ ...

پریود نمیشم کمر درد دارم شدید دندون دردم دارم ولی پریود نمیشم.از درد کمرم داغ میشه

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

چرا انقد نا امیدی عزیزم؟مگ چن وقته اقدامی؟؟ من پارسال همین موقه سقط داشتم...از زمین و زمان بریده بودم هنوزم فک میکنم درد ازاون بدتر نیس...باخودم میگفتم دیگه تموم شد همه چی هربارم ک بیبی چک منفی میدیدم حالم صدمرتبه خراب تر میشد...ولی خدا خییییلی مهربونع مطمعن باش هوامونو داره..نذاشت امسال بازم عزادار غصه پارسالم باشم و منتظر دخترمم💛💙

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
پریود نمیشم کمر درد دارم شدید دندون دردم دارم ولی پریود نمیشم.از درد کمرم داغ میشه

من نمیدونستم باردارم زعفرون و زرشک دم کردم خوردم که پریود شم

حالا میخوای امتحان کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا رو خوردی پریود شدی؟؟

نه دیگه باردار بودم گلم

چند روز گذشته از پریودت؟؟

اگه رو سیکل حساب کنم حالا حالا 4 روز

ناراحت نباش منم دو بار بی بی چک استفاده کردم منفی بود ده روز پریود نشدم دوباره بی بی چک استفاده کردم ...

انشالا منم.....بچت چی بود

برو ازمایش بده منم اونجوری بودم بیبی نزدم مستقیم رفتم ازمایشگاه الان دخترم۲سالشه

ماه قبلم رفتم ازمایش منفی بود بتام 8 دیگه نمیرم خسته شدم😭😭😭