2777
2789
عنوان

صبحی بی بی زدم منفی شد😢😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریودمم نمیاد چیکار کنم

هیچکار نکن برو ازمایش بده سر خود هیچی نخور. منم علائم پریو داشتم یعنی در حدی بود ک نوار بهداشتی میزاشتم منتظر خونریزی بودم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
من نمیدونستم باردارم زعفرون و زرشک دم کردم خوردم که پریود شم حالا میخوای امتحان کن

حواهرمنم الان 5روز عقب انداخته بی بی زده مثبته.دوتا بچه داره دیگه نمیخاد.من گفتمش زعفرون بخوره بیفته اگه نمیخاد بنظرتون برام گناه داره من گفتم؟عذاب وجدان گرفتم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
حواهرمنم الان 5روز عقب انداخته بی بی زده مثبته.دوتا بچه داره دیگه نمیخاد.من گفتمش زعفرون بخوره بیفته ...

زن عموی من سومی رو حامله بود هر چی زرشک و زعفرون تو بازار بود خورد ولی هیچی نشد. الان پسرش 9 سالشه🤣

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
حواهرمنم الان 5روز عقب انداخته بی بی زده مثبته.دوتا بچه داره دیگه نمیخاد.من گفتمش زعفرون بخوره بیفته ...

منم بچه دوممو نمیخواستم گشنیز دم کردم

زعفرون دم کردم

ولی تاخدا نخواد برگی از درخت نمیفته الان پسرم ۸ماهشه خدارو شکر

اما میدونی چیه بچه اوردن تو این دنیای بی رحم خیلی ریسک بزرگیه

نمیدونم گناه کردی یا نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم بچه دوممو نمیخواستم گشنیز دم کردم زعفرون دم کردم ولی تاخدا نخواد برگی از درخت نمیفته الان پسرم ...

آخه تازه 23روزشه.میگن بیشتراز 40روزگناهه.نمیدونم والا حس بدی گرفتم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
آخه تازه 23روزشه.میگن بیشتراز 40روزگناهه.نمیدونم والا حس بدی گرفتم

اون خودش عقل داره مطمین باش سقط کنه یا نکنه

با عقل و دلش تصمیم گرفته

تازه مطمئنن تصمیم نهایی رو با شوهرش میگیره

عصه نخور

دعا کن بهترین تصمیمو بگیره🌷

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ان شالله یک روز مهمون خونت میشه بیایی همین جا تپیک بزنی بگی پشیمون شدم

زود بی بی چک زدی

من تا یک ماه بعد بارداری آزمایش خونم منفی در میاومد

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
عزیزم روژان خیلی خطا داره مدیکور بزن

دارو خونه نزدیکمون نداره مدیکور.

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
ان شالله یک روز مهمون خونت میشه بیایی همین جا تپیک بزنی بگی پشیمون شدم زود بی بی چک زدی من تا یک م ...

وااای خوشبحالت.بچت پسر بود

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
ان شالله یک روز مهمون خونت میشه بیایی همین جا تپیک بزنی بگی پشیمون شدم زود بی بی چک زدی من تا یک م ...

انشالله