2777
2789
عنوان

داروی کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 41 پست

[QUOTE=136472702]نه عزیزم اشتباه گرفتی [/QUOTEبالاخره هر جور راحتی وظیفه انسانیم بود هشدار بدم.ماهم خونوادگی مبتلا هستیم ولی اونقد که الان رعایت میکنیم قبل ابتلا رعایت نمیکردیم.
م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح شوهرم میره سر کار شب میاد حوصلم سر میره

چون حوصله ت سر میره باید بری بیرون چند نفر دیگه رو بدبخت کنی ؟؟؟😐😐😐 قاتل متحرک نباشیم 

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
[QUOTE=136472702]نه عزیزم اشتباه گرفتی [/QUOTEبالاخره هر جور راحتی وظیفه انسانیم بود هشدار بدم.ماهم ...

انشالله خوب میشیم کسایی که ناراحتی ریه دارن در معرض مرگن فکر نکنم ما به مشکل بخوریم

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس

[QUOTE=136472483]چون کاره خودشونه [/QUO

میدونم کار خودشون بوده.

ولی آخه چرا میخوان باعث مرگ میلیونها نفر بشن.

من فک میکنم چون آمریکا و آلمان به چین هسدار دادن که بعداز اتمام کرونا،،،بخاطر لطمه اقتصادی که خوردن،،میرن و از چین غرامت میگیرن،،،چین میخاد یه کاری کنه که تموم نشه  

آشغال خورای لعنتی  

انشالله خوب میشیم کسایی که ناراحتی ریه دارن در معرض مرگن فکر نکنم ما به مشکل بخوریم

قضیه فقط ما نیستیم فقط به خودت فکر نکن شاید به یکی انتقال بدی بمیره زندگی اطرافیانش از هم بپاشه.منکه دلم راضی نمیشه.خود دانی.

چون حوصله ت سر میره باید بری بیرون چند نفر دیگه رو بدبخت کنی ؟؟؟😐😐😐 قاتل متحرک نباشیم 

والا دوماه قرنطینه بودم.ولی وقتی رفتم دکتر گفت کوید19مثبته خوب دیگه قرنطینه هم فایده نداشت سر همین بیخیال شدم توام باشی بیخیال میشی ادم خسته میشه دیگه موشک میفرستن تو اسمون یه دارو بیماری چسکی رو نمیتونن پیدا کنن

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
[QUOTE=136472483]چون کاره خودشونه [/QUO میدونم کار خودشون بوده. ولی آخه چرا میخوان باعث مرگ میلیون ...

وقتی کرونا تموم بشه ازش بعنوان جنگ جهانی سوم یاد میکنن

خدا کنه حداقل اگه کرونا میگیریم کسی نمیره😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری