2777
2789
عنوان

داروی کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 41 پست
خب منم همینو میگم تا یک سال دیگه صبر کنیم واکسن بیاد که همه منقرض میشیم

هیچکاری نمیشه کرد تنها راهش اینه خودمون رعایت کنیم،تا کار ضروری براتون پیش نیومده بیرون نرید ،ماسک و دستکش هم داشته باشد و فاصله رو رعایت کنید

تا اخر تعطیلات نوروز کرونا تو اهواز خیلی کم بود،بعد که همه جا باز شد مردم فکر کردن شوخیه هجوم اوردن بیرون تو بازارا میچرخیدن،متاسفانه الان به جایی رسیده تو شهرمون روزانه ۱۰۰ نفر فوت میکنن،دوباره همه جارو تعطیل کردن تا اخر این هفته،هیچکاری نمیشه کرد متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام جای سواله چرا تو هر تاپیکی به اینکه قرنطینه رو رعایت نمیکنی افتخارمیکنی؟؟وااااا اصلا افتخار ندا ...

حالت خوبه ؟؟؟من کجا افتخار کردم؟؟؟الان تو کامنت من افتخار دیدی؟؟؟بعدشم من تو کدوم تاپیک احساس افتخار کردم؟؟؟؟خب کرونا دارم منم از یکی گرفتم دیگه ...

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
حالت خوبه ؟؟؟من کجا افتخار کردم؟؟؟الان تو کامنت من افتخار دیدی؟؟؟بعدشم من تو کدوم تاپیک احساس افتخار ...

یعنی کورونا داری میری بیرون ؟؟؟😥😥😥😨😨😨 چرااااا؟؟؟؟

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
حالت خوبه ؟؟؟من کجا افتخار کردم؟؟؟الان تو کامنت من افتخار دیدی؟؟؟بعدشم من تو کدوم تاپیک احساس افتخار ...

دقیقا یادمه چند روز پیشم تو یکی از تاپیکا میگفتی خونوادگی مبتلا هستیم ولی بدون ماسک و دستکش میرم خرید.عزیزم من حالم خوبه ولی انگار تو......

دقیقا یادمه چند روز پیشم تو یکی از تاپیکا میگفتی خونوادگی مبتلا هستیم ولی بدون ماسک و دستکش میرم خری ...

😐😐😐یا خدا

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
دقیقا یادمه چند روز پیشم تو یکی از تاپیکا میگفتی خونوادگی مبتلا هستیم ولی بدون ماسک و دستکش میرم خری ...

😐😐😐😐😐 الانم داره میگه خب منم از یکی دیگه گرفتم فک کنم درست میگی خودشه

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
وزیر بهداشت تو لایو احسان علیخانی اعلام میکنه؟؟؟ خودش اینستا نداره

احسان لایو گزاش وزیرم دعوت کرد تو لایو باهاش صحبت کرد از دارو واکسنم پرسید ,خیلی اتفاق عجیبیه بنظرتون؟؟😒😒😒