2777
2789
عنوان

مامان دوقلوها ی لحظه میشه بیاین

563 بازدید | 56 پست

من رفتم ان تی جنسیت بهم نگفت اما نی نیام یکیش راست بود و یکیش چپ .جنین سمت راست جفتش قدامی و خودش کوچلوتر بود و جنین سمت چپ جفت خلفی و ی کم بزرگتر بود بنظرتون نی نیام دختر و پسرن؟؟😍😍

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره ولی هرچی هست شبیه هم نیستن احتمالا دو تخمکی باشن

اره دو تخمکی که هستن

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
مثل مال منن جفت پسر

واقعا؟؟

دقیق عین من؟

من امیدوار بودم با این تفاوتا دو جنس باشه

چ حس و حاله خوبی پیدا کردم با تاپیکت😍مبارک باشه انشاالله به سلامتی به زودی ت بغل بگیریشون😍من عاشق ...

عزیزم منم همیشه تو ذهنم و رویاهام بود ان شاالله خدا سالم و صالحشو بهت هدیه کنه

واقعا؟؟ دقیق عین من؟ من امیدوار بودم با این تفاوتا دو جنس باشه

انشالله خدا از هر دوتا‌ش بهت میده هم پسر هم دخملی نااااااااااز😍😍😍😍😍😍من عاشق دخترم 😭😭😭😭

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
چ حس و حاله خوبی پیدا کردم با تاپیکت😍مبارک باشه انشاالله به سلامتی به زودی ت بغل بگیریشون😍من عاشق ...

من خوابشونم دیدم جندین سال پیش تو مجردیم ولی هنوز یه قلوام ندارم دوقلو دارا به نظزم با خدا پارتی دارن  

خانومی قبل  اقدام رژیم خاصی گرفتی تا ببینم حنسیت چیه

من با دارو باردار شدم 

چند دوره کلومیفن 

چیز خاصی رعایت نکردم 

فقط شیر و ماست رو کم کردم و سعی کردم گرمی بخورم که بچه بگیره

عسلم زیاد خوردم البته ن خیلی زیاد