2777
2789

سلام خانوما😊

من دورم ۳۴ روزس از چند روز پیش تا الان هر چی بی بی چک میزنم بعد ۱ ساعت هاله میندازه 

امروز هنوز پری نشدم یه تست زدم همون لحظه هاله انداخت به ۲ دیقه هم نکشید ولی همچنان هاله کمررررنگه

نظرتون چیه؟ یعنی باردارم؟ نمیخوام الکی دلخوش کنم

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سوال داشتم  آیا بچه ی ۳ ساله خودش غذا میخوره؟ یا نه

پسر من سه سالشه خودش غذا میخوره اما خیلی باحوصله

کاربر قدیمی ام⁦☺️⁩واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید⁦🙏🏻⁩⁦🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇

نه البته همه مثل هم نیستن بچه ابجیم خیلی باهوشه خیلی حرف زنه 

ولی اگه به خودش باشه یه لقمم نمیخوره الان ۵ سالشه 

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

مبارکه...دارو چی مصرف کردی

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

نوه من یک سالشه از دست هیچ کس غذا نمیخوره دوست داره خودش بخوره 🤣البته همه جارو به گندمیکشه آخه یه جاهم نمیشینه😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂