ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عنوان متخصصای بی بی چک یه لحظه بیاید واجبه!!!!😍 530 بازدید | 55 پست سلام خانوما😊من دورم ۳۴ روزس از چند روز پیش تا الان هر چی بی بی چک میزنم بعد ۱ ساعت هاله میندازه امروز هنوز پری نشدم یه تست زدم همون لحظه هاله انداخت به ۲ دیقه هم نکشید ولی همچنان هاله کمررررنگهنظرتون چیه؟ یعنی باردارم؟ نمیخوام الکی دلخوش کنم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤ 1399/02/23 | 08:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_deli عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 253 عکس لطفا کاربر قدیمی ام☺️واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید🙏🏻🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 بله مبارکه بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
mamane_deli عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 253 من یه سوال داشتم آیا بچه ی ۳ ساله خودش غذا میخوره؟ یا نه پسر من سه سالشه خودش غذا میخوره اما خیلی باحوصله کاربر قدیمی ام☺️واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید🙏🏻🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43841 من یه سوال داشتم آیا بچه ی ۳ ساله خودش غذا میخوره؟ یا نه نه البته همه مثل هم نیستن بچه ابجیم خیلی باهوشه خیلی حرف زنه ولی اگه به خودش باشه یه لقمم نمیخوره الان ۵ سالشه بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
polp عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 459 پسر من سه سالشه خودش غذا میخوره اما خیلی باحوصله آها مثلا نمیریزه یا بلده
hosna_goli عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1920 مبارکت باشه❤️ان شالله قدمش خیر و پر برکت باشه❤️ چند روز از موعدت گذشته گلی ؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
هوهوهوهو عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 3403 مبارکه...دارو چی مصرف کردی پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 من یه سوال داشتم آیا بچه ی ۳ ساله خودش غذا میخوره؟ یا نه نوه من یک سالشه از دست هیچ کس غذا نمیخوره دوست داره خودش بخوره 🤣البته همه جارو به گندمیکشه آخه یه جاهم نمیشینه😊 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
mahbano_77 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1473 من یه سوال داشتم آیا بچه ی ۳ ساله خودش غذا میخوره؟ یا نه بستگی داره ولی اصولا نه به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
mahbano_77 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1473 نوه من یک سالشه از دست هیچ کس غذا نمیخوره دوست داره خودش بخوره 🤣البته همه جارو به گندمیکشه آخه یه ج ... نوه؟؟؟؟؟ به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
eeedonya94 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 339 نوه من یک سالشه از دست هیچ کس غذا نمیخوره دوست داره خودش بخوره 🤣البته همه جارو به گندمیکشه آخه یه ج ... ببخشید شما چندسالتونه که نوه هم دارین