ssenjed مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عنوان متخصصای بی بی چک یه لحظه بیاید واجبه!!!!😍 | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 55 پست سلام خانوما😊من دورم ۳۴ روزس از چند روز پیش تا الان هر چی بی بی چک میزنم بعد ۱ ساعت هاله میندازه امروز هنوز پری نشدم یه تست زدم همون لحظه هاله انداخت به ۲ دیقه هم نکشید ولی همچنان هاله کمررررنگهنظرتون چیه؟ یعنی باردارم؟ نمیخوام الکی دلخوش کنم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤ 1399/02/23 | 08:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 نوه؟؟؟؟؟ بله😎 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
mamane_deli عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 253 آها مثلا نمیریزه یا بلده چرا خب محاله نریزهزیر انداز غذا خوردن دارهچیزی بهش نمیگم تا راحت غذاشو بخوره کاربر قدیمی ام☺️واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید🙏🏻🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇
polp عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 459 بستگی داره ولی اصولا نه اگه خودم تو دو سالیش یادش بدم قشنگ یادش بدم خودش دیگه تو سه سالگی بلده ؟
mahbano_77 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1473 عکس بی بی گذاشتی لایکم کن بیایم ببینم به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
mahbano_77 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1473 اگه خودم تو دو سالیش یادش بدم قشنگ یادش بدم خودش دیگه تو سه سالگی بلده ؟ بستگی داره ولس اگه قشنگ حوصله بزارس تو سه و نیم چهار قشنگ میخوره به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ببخشید شما چندسالتونه که نوه هم دارین ۳۲ عشقم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
mahbano_77 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1473 بله😎 ماشالا😍😍😍😍😍 به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
aniyaaaaa عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1622 دوستان لتروزول علایم هم داره بعد مصرفش؟ بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ماشالا😍😍😍😍😍 مرسی🌹❤😘 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 😐😐😐😐 نوه دختریتون هست بله عزیزم دخترمم ۱۷سالشه عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 مگه چندسالگی ازدواج کردین ۱۴سالگی ۱۵سالگی دخترم دنیا اومده عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ماشاالله👏👏👏👏 😘😘🙏🙏🌹 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂