2777
2789
عنوان

متخصصای بی بی چک یه لحظه بیاید واجبه!!!!😍

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 55 پست
الانم باز بزن اگه سر 3دقه انداخت بارداری اگه بیشتر شد خیر

دیگه ندارم آخرین تستم بود والا از بس از مدیکور بد گفتن شک دارم که کاذب باشه یا نه

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
ماشاالله عزیزم من هنوز منتظرم بچه دار بشم آخه هم سن هم هستیم

ایشالا به زودی خبربچه دارشدنتون وبهمون بدین عزیزم😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان من این ماه اقدام کرده بودم روز ۳ پری زدم منفی بود الانم ۶ روز گذشته از پریم میترسم بزنم منفی با ...

انشاالله شمام با خبر خوش بیای تاپیک بزنی

فقط این بلاتکلیفیش از همه چیش بدتره 

اینکه تستت مثبت بشه ولی فکر اینکه نکنه پریود بشی سخته

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
انشاالله شمام با خبر خوش بیای تاپیک بزنی فقط این بلاتکلیفیش از همه چیش بدتره  اینکه تستت مثبت ...

ان شالله  همه منتظرا دامنشون سبز بشه❤️😘

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
ممنون هیچی مصرف نکردم تازه ماه دوم اقدامم خودم که باور ندارم باردار باشم چون هم بی بی چکم مدیکوره ه ...

اره گلم صبر کن دیگ

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

خانوما کسی شرایطش مشابه من نبوده؟

یعنی هاله به این کمرنگی میتونه نشانه بارداری باشه

آخه یه علایمی هم دارم که منو به شک وا میداره🤔

اره گلم صبر کن دیگ

اره بازم باید صبر کنم

بچه ها شما تو این بی بی چک هاله میبینید؟