2777
2789
عنوان

واریکوسل گرید۱

1184 بازدید | 42 پست

دوستان سلام .بنظرتون مشکلی ایجاد میشه برای باردار شدن😔😔😔سونو گفت سمت چپ واریکوسل گرید ۱ داره😔دارو میدن یا عمل؟؟؟هنوز نرفتم ببرم دکتر سونو شوهرمو نشون بدم ولی خیلی نگران شدیم

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ازمایش اسپرمش خوب باشه گرید یک اصلا مهم نیست نه دارو نه عمل 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عمه مردا گرید۱ دارن.نترس طبیعیه

یعنی میشه دوباره بچه دار شیم؟؟

پارسال باردارشدم دوقلو ولی از دستشون دادم😔😔😔

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
طبیعیه من شوهرم عمل کرد ولی بازم برگشته واریکوسل الان پیش دکتر سنتی داره زالومیندازه خیلی خوبه

برای گرید ۱ عمل کرد؟؟؟میشه باردار شد؟؟؟

دوستان من شوهرم مجرد بوده عمل واریکوسل کرده ولی بهم قبل عقد چیزی نگفت الان گفته یعنی اگه عمل کنن احت ...

ن اتفاقا عمل کنه بچه دار میشه

برای گرید ۱ عمل کرد؟؟؟میشه باردار شد؟؟؟

اره میشه چرا مشه یه نفربود ۳بار عمل کرد ولی باردارشد خانومش منم خودم بچه نمیخام الان وگرنه شوهرم مشکل نداره عمل ریسکش بالاس برمیگرده من الان شوهرم یه ماه تحت زالو درمانیه خیلی خوبه البته دکترشم حاذق

اره میشه چرا مشه یه نفربود ۳بار عمل کرد ولی باردارشد خانومش منم خودم بچه نمیخام الان وگرنه شوهرم مشک ...

تهرانی ؟؟اگه اره اسم دکترشو یا ادرسشو میگی 

اره بابا این چه خرفیه

وقتی سونو گفت گرید ۱ داره خیلی دوتاییمون بهم ریختیم😔