2777
2789
عنوان

حالت تهوع قبل از موعد

21241 بازدید | 40 پست

سلام دوستان حالت تهوع شش روز قبل از موعد در حاليكه بيبي چك هنوز مثبت نشده ، ميتونه از علائم بارداري باشه ؟؟؟ من تو اقدام چند روزه حالت تهوع گرفتم . و حس ضعف . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ميخوام الكي تو اين كرونا نرم آزمايش اول بيبي چك مثبت بشه بعد برم

الان خیلی زوده برای حالت تهوع

انشالله که باشی عزیزم واست دعامیکنم باشی

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

بهش فکر نکن شاید برای غذا اینا باشه منم همین حالت ها رو داشتم 8 روز هم تاخیر کردم بعد پری شدم سعی کن بیخیالش شی اگه هم بخوای بفهمی الان خیلییییی زوده برات دیر میگذره روزا بزار حداقل از روز موعد حساس شو

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
آخه نميخوام الكي تو اين كرونا برم آزمايش اول بيبي چك مثبت بشه بعد برم

فعلا فکرت رو ازاد کن خوشگلم 3 روز بعد موعد بی بی بزن قبلشم الکی پول بی بی نده مثل من ک از 10 روز مونده بود هر روز میزدم تااا بعدپری و باوجود منفی شدن باز ازمایش هم دادم صفر بود😅😅😑بیخیال شدم دیگه فقط دعا میکنم 

حس ضعف از ضعیفی بدنته .  تهوع از سردی معده است.  غذاها با طبع سرد زیاد خوردین.  واسه صعف  گوشت قرمز.  زیاد بخور خصوصا گوسفندی.. به صورت کباب شیره گوشت. تابه ای. 

. واسه تهوع خوراکیها طبع سرد   رو  بشناس و  نخور.  َشما باردار نشدی ضعف داری وای به حالی که باردار بشی.  اول  یه مدت خودتو تقویت کن  بعد باردار شو. واسه بارداری خوب یه بدنه قوی لازمه.  خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور

به شوهرم گفتم ده تا بيبي چك خريده 😂 راضي نميشد به زور راضيش كردم . 

دیوونه کاش شوهر منم اینجوری بود همش بی بی چک و کیت تخمک گذاری میخره نزدیک ماه میگه هی یریم2 ازمایش هی میاد میگه شدی؟نشدی؟خیره؟شره؟دارم بابا میشم؟حالت تهوع داری؟نمیزاره ظرف بشورم و جارو برقی بشورم و دستشویی حموم بشورم تا مرز کتک خوردن هم میرم واااای دیوانه شدم از دستش بعد ک پریود میشماااااا هیچی دیگه نمیگه دپرسسس

دیوونه کاش شوهر منم اینجوری بود همش بی بی چک و کیت تخمک گذاری میخره نزدیک ماه میگه هی یریم2 ازمایش ه ...

من تجربه يه حاملگي ناموفق داشتم بخاطر همين زياد نميذاره درگير اين مسائل بشم . فوت بچه توي سي و دو هفته ! شهريور يه زايمان خيلي سخت داشتم . قبل از اون دائم فاميلا ميپرسيدن حامله اي ؟.نيستي ؟؟؟ نميخواي حامله بشي ؟؟؟ ولي الان كسي حرفي نميزنه خدارو شكر

من تجربه يه حاملگي ناموفق داشتم بخاطر همين زياد نميذاره درگير اين مسائل بشم . فوت بچه توي سي و دو هف ...

وای چقد  بد از همه چیز بدتره اخه چرااا خدایا بهمون یا بچه نده یا میدی باهاش امتحانمون نکن ما بنده های گناهکارتو با عزیز ترینشون امتحان نکن عزیزم باردار شدی تگم کن ذوق کنم برات منم شمما رو تگ میکنم

واییی دقیقا مثل من

دقیقا دیروز عصری حالت تهوع داشتم خیلی کم انگار گلوم یکم باد میکنه

الان بیشتر شده 

روز 24م دوره هام 28 روزه

نمیدونم چرا حالت تهوه دارم هیچوقت قبل پریود اینجوری نبودم

سی نه هام سنگین شده اما نوکش یکم سفته یعنی اونجور ک میگن بزرگ و حساس نشده

هر جور حساب میکنمم اگه بخام باردار باشم تازه باید دیروز یا انروز لانه گزینیم باشه و برای حالت تهوع بارداری انگار زوده

سی نه هام سنگین شده اما نوکش یکم سفته یعنی اونجور ک میگن بزرگ و حساس نشده هر جور حساب میکنمم اگه بخ ...

من روحيم هم خيلي بهم ريخته . خيلي حساس شدم . زود عصبي ميشم . همش ميخوام گريه كنم . الان چهار روز به موعدمه هنوزبيبي چكم منفيه