2777
2789

سه سالگی چه کلاسای ورزشی یا هنری میشه بچه رو فرستاد 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقاشی و کاردستی و سفال ولی جوری که خلاقانه باشه نه که به زور بخوان چیزی یادش بدن چون تو این سن واقعا وقتش نیس

زبان هم میشه ولی در حد بازی و سرگرمیه اگه فقط میخوای به خاطر تو محیط کلاس بودن و تفریحی بفرستیش خوبه

ورزش هم این سن ژیمناستیک و باله خوبه اگه قبولش کنن اما خب بعضیا میگن ژیمناستیک قد رو کوتاه می کنه

و کلا تو شرایط کرونا به نظرم فعلا خونه بمونه خودت باهاش کار کنی شاید بهتر باشه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

ژیمناستیک براش خوبه ...من دخترمو 3 سالگی گذاشتم ژیمناستیک ولی یه مدت کوتاه رفت بعد کلاس اسکیت تا 6 سالگی ...بعد از 7 سالگی تاالان که 14 سالسه والیبال رفته خیلی خوبه قدش ماشالا بلند شده حسابی

اوه زوده ۱۸ سالش بشه میخای چکار کنی براش یا چه کلاسی بزاریش 

من از بچگی تقریبا بجز یکی دو سه کلا ورزشی اونم چند ماه هیچ کلاس دیگه ای نرفتم و راضیم الان تو این دوره زمونه بچه باید بچگی کنه وقتش و کودکیش توی کلاسا هدر میره و خیلی باید هواستون باشه که از کسی چیزی یاد نگیره

ژیمناستیک براش خوبه ...من دخترمو 3 سالگی گذاشتم ژیمناستیک ولی یه مدت کوتاه رفت بعد کلاس اسکیت تا 6 س ...

۳ سالگی که فرستادید همکاری میکرد 

دوست داشت 

از سه سالگی هم مهد رفت هم ژیمناستیک میخواستم امسال کارگاه مهارت های زندگی بزارمش که کرونا اومد

من تو اینستا از  مربی رقص پرسیدم میشه دختر سه ساله رو آورد برای آموزش گفت خیلی زوده ریتم رو نمی گیره 

دختر شما ژیمناستیک رو دوست داشت 

الان میره ؟

من تو اینستا از  مربی رقص پرسیدم میشه دختر سه ساله رو آورد برای آموزش گفت خیلی زوده ریتم رو نمی ...

ژیمناستیک مخصوص بچه های سه ساله حرکات خیلی ساده و مثل بازی بود، نه یه ساله نرفته 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
بله خیلی دوست داشت و یاد گرفته بود 

سه سال تموم بود  ؟؟یا سه سال و خورده ای 

من خیلی دوست دارم دخترم زودتر کلاس بده