2777
2789

سلام 

مامانم میخواد واسه روز دخترم هدیه بخره  خواهر شوهرم تازه مانتو گرفته چون قیمتش مناسب بود زنگ زدم بهش گفتم مانتو تو از کجا گرفتی اگه مانتو های دیگه هم داشته باشه و قیمتش مناسب باشه منم برم بخرم واینکه من عید دو تا مانتو   گرفتم یکیش مجلسی و دیگری تنگ شده برام واسه  همین به مامانم گفتم به عنوان هدیه برام مانتو بخره حالا بگذریم دفعه اول با دخترش حرف زدم و این حرف هارو گفتم 

یکم بعد خودش زنگ زده به شوهرم میگه مریم مانتو میخواد چیکار مگه دوتا نخریده  بعدش شوهرم چیزی نگف گفت بده ببینم به مریم گوشی رو گرفتم به من میگه مگه تو درک نداری نمیدونی شوهرت کار نداره و تو این زمونه همه چی گرونه واسه چی میخای  مانتو بخری منم گفتم خواهر تو چیکار داری میخرم مانتو بگیرم یا نه برگشته میگه ماشاالله به ادبت بعد قطع کرده

اینم بگم ۲ ۳ روز قبل شوهرم ازشون قرض گرفت تا چک رو پر کنه 

به نظرتون کار بدی کردم یا حقش بود؟؟   

هر چه امد به سرم باز بگویم گذرد وای بر این زندگی که با میگذرد میگذرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کرده ب اون چ ربطی داره ک چند تا مانتو میگیری بهتره سرش ب کار و زندگی خودش باشه.

قرض دادن ک دادن دلیل نمیشه دخالت کنه👺

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
هردو حق داشتید،حالا قرارنیست شوهرت قرض گرفته اینا فوضولی لباس و مسایل خصوصیه شمارو بکنن

اخه مادر شوهرم هم موقع مراسم بنده تخت نمیذاشت برم لباس بگیرم منم به شوهرم گفتم به هیچکس نگو و رفتم خریدم

حالا نمیشد ازش نپرسی؟ بی سرصدا زندگی کنین

البته شاید چون شوهرت ازشون قرض گرفته و باعث شدع اونا فشار تحمل کنن ناراحت بوده ک حق میدم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وای فوزول من بودم قشنگ توضیح میدادم که مامانم میگیره بعدم می گفتم عوض اینکه من عروستونم خودتون دغدغه داشته باشید من خوب بگردم برای آبروی خودتون هیچ کاری نمی کنید لاقل حرف نزنید می گفتی بار زندگیمون افتاده رو دوش خونواده من 

اشتباه از خودته  ک ادرس میگیری سعی کن ی جوری باشی ک بقیه ازت قیمت و ادرس بگیرن با اوتا کاری ند ...

حرف راست جواب نداره راست میگی اشتباه از خودمه مرض دارم