2777
2789

نمازمیت

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا🤔

اره بابا زدم نت😂😂😂😂😂😂😂😂اخه واسم جالب شد😂😂

فکر کنم طرفم حاج اقا بوده و پیش نماز نمازهای میت که این همه نماز میت خونده😛😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
اره بابا زدم نت😂😂😂😂😂😂😂😂اخه واسم جالب شد😂😂 فکر کنم طرفم حاج اقا بوده و پیش نماز نمازهای می ...

آخه میدونی منم زدم نت،چون گفت فردیه منم فکرکردم ماکوم یاامام جماعته😂آخه خدانکشدتت نماز میت نمیتونه کل سال و نماز بخونه😂😂😂🤣🤣🤣🤣

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

آخه میدونی منم زدم نت،چون گفت فردیه منم فکرکردم ماکوم یاامام جماعته😂آخه خدانکشدتت نماز میت نمیتونه ...

بابا کل سال مگه ۳۶۵روز نیست؟تو سال۳۶۵تا ادم نمیمره این بره پیش نماز شه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم زدم نت ‌والا اصلا سررشته ازاین چیزا ندارم😂😂😂

بابا کل سال مگه ۳۶۵روز نیست؟تو سال۳۶۵تا ادم نمیمره این بره پیش نماز شه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 منم ...

یعنی هرروز نماز میت میخونده؟😐😬😂😂😂

خدا جونم میدونم حواست بهم هست عاشقتم مهربون   
بابا کل سال مگه ۳۶۵روز نیست؟تو سال۳۶۵تا ادم نمیمره این بره پیش نماز شه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 منم ...

نه تو واقعا درست گفتی نمازگزاری که نماز میت میخونه😍😍هورا پیدا کردیم😁😁😍😍❤❤❤

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

یعنی هرروز نماز میت میخونده؟😐😬😂😂😂

اره وضیفه اشه😂😂😂😂😂😂😂