نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان خانوما شماهم اینطوری هستین؟ 88 بازدید | 12 پست وقتی جارو برقی میکشم احساس میکنمتو کوچه جنگه. درو میزنن. گوشیم خودشو میکشه تو حیاط کسی صدام میکنه. ولی اینا هیچ کدوم نیس نمیتونم با خیال راحت جارو بکشم 😐😐😐😐😐 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/02/22 | 20:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31921 من نیز هم آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
kosar788 عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 3770 من این حالتو وقتی هندفری میذارم دارم برای سلامتی پدرمو مادرمو برادرم صلوات
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 من نیز هم چرا اخه😭😭😭😭 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31921 چرا اخه😭😭😭😭 مشغله ذهنیمون زیاده آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 من این حالتو وقتی هندفری میذارم دارم بابا هندزفری ک بزارم فک میکنم پشت سرم جنگه🤣🤣🤣😂😂😂 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 مشغله ذهنیمون زیاده اره بخدا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
liiiiilim عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2264 بچم جلوی چشم باشه نه با خیال راحت جارو میکشم وگرنه همش نگرانم تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 بچم جلوی چشم باشه نه با خیال راحت جارو میکشم وگرنه همش نگرانم من ک تنهام حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
liiiiilim عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2264 من ک تنهام استرس داری دیگه عزیزم ببین بخاطر چی هست تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 استرس داری دیگه عزیزم ببین بخاطر چی هست نمیدونم بعضی موقعه ها ک کار دارم برنمیدارم گوشیو شوهرمه بعدن میزنگم ناراحت میشه میگه چرا زود برنمیداری نگرانت میشم بنظرت بخاطر اینه؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
liiiiilim عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2264 نمیدونم بعضی موقعه ها ک کار دارم برنمیدارم گوشیو شوهرمه بعدن میزنگم ناراحت میشه میگه چرا زود برنمیدا ... اره حتما بخاطر اینه یه ترسی تو دلت افتاده درکت میکنم کاملا تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اره حتما بخاطر اینه یه ترسی تو دلت افتاده درکت میکنم کاملا 😥😥😥😥😞😞😞😞😞 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔