2777
2789

سلام میخواستم ببینم شمایی ک سرویس بلور خریدین سرویستون شامل چیا بود و چند نقره و چه قیمتی شد؟ مربوط به چه سالی هم بود تریدتون.لطفا راهتماییم کنید ممنونم ازتون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همون کریستال..... اخه اینجا بهشون همون بلور هم میگن

من پارسال ۱۲ نفره کامل گرفتم ۳۱۰۰

مارکش یادم نیسا باید نگاه کنم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من 96 سرویس پذیرایی کریستال خورشیدی خریدم , 24 نفره حدود 2 تومن شد , پیش دستی و میوه خوری , شیرینی خوری , شکلات خوری , آجیل خوری , فنجان , نمکدان , قندان , گلدان بزرگ , جادستمال کاغذی رو میزی , جاکارد و چنگال

اره

مال من طرح خورشید بود 

کشکول

میوه خوری 

کاسه بشقاب 

آجیل خوری 

سینی

پارچ و لیوان یه دست 

بشقاب میوه خوری ۵دست

استکان ۵دست

جا کارد و چنگال 

جا قاشق چنگالی

قندون ۶تا

جا کاغذ دستمالی ۳تا برای روی میز 

شمعدون برای میز

سطل زباله کوچولو 

یه دست استکان هم برای دم دستی 

یه قندون هم برای دم دستی 

شکلات خوری

نمکدون هم ۶تا 

کره خوری

گلدان برای روی میز ناهار خوری بزرگه

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

البته اون که بالا گفتم برا جهیزیه ام بود تازگیا از یه مدلی خوشم اومد 12 نفرشو برا مهمونای خاص خریدم   اینم 12 نفرش قبل از عید شد حدود 3 تومن , البته این پیش دستی داره , میوه خوری , شیرینی خوری , اجیل خوری , بستنی خوری , تنگ و گیلاس , قندون و استکان کمرباریک , گلدان , نمکدان