2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرشون بددهن هس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 46 پست
من اگه کسی بخواد اینطوری باهام حرف بزنه میبندمش به فحش خارمادر😅😅😅

منم اگ خواهرش نبود بدترشو میگفتم جلو این نشد 

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربدی نکرده بمن پدرم فحش داده جلوخواهرش/؟😞

نه اون خانم گفت من تعجب کردم

رفتارش اشتباه بود

امروز دوستم شرایط مثل شما داشتو بهم تعریف کرد

میگفت جلو دامادشون و خاهراش و مادرش برگشت بهم هرچی ک میرسید گفت آخرشم گف من برم این دختره رو بزارم خونه باباشردوستم میگفت شخصیتمو خورد کرد اما من با لبخند برخورد کردم و خداحافطی کردم و سوار ماشین شدم

گفت تو ماشین جرررش دادم😂😁

میگفت الان خواهر شوهرم و مادر شوهرم معتقدن ک پسرشون مثل نو جوونا رفتار کرد و من پخته 

میگفت خیلی بعدا مادر شوهرش دعوا کرد با شوهرش

ببین

الان شخصیت دوست من حفظ شد!

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
میفهمم عزیزم هیلی بدِ و آثارش میمونه و ممکنه از دلت پاک نشه خواهرش چه رفتاری کرد؟

هیچی چیزی نگف میشناسه داداش بیشعورشو

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
هیچی چیزی نگف میشناسه داداش بیشعورشو

خب اگر میشناسه که چه بهتر

ولی خدایی نکرده بعدا همچین اتفاقی افتاد تو اون موقعیت ترک کن برای چند ساعت و به فکر حرمت مهمان و... نباش اونها که برادرشونو میشناسن

این باعث میشه همسرت هم اروم بشه و هم شرمنده

چون یه کم پرخاشگره توصیه نمیکنم دهن به دهنش بذاری تو جمع

امیدوارم به اینده  
به خدا نمیخوام تحریکت کنم ولی اگه یه بار همسرم این کارو با من کنه جلو مدر مادر خواهر برادر جلو هر کی ...

اره تا رف پیام دادم بهش همه فحشی بهش دادم بلاکش کردم ولی جلو اون نگفتم ک شر درس نکنه چون خبرچینه میره میگ گفتم هرچیم ازگ... ببخشید بابای من میخوری ک سیرنمیشی

نه اون خانم گفت من تعجب کردم رفتارش اشتباه بود امروز دوستم شرایط مثل شما داشتو بهم تعریف کرد میگف ...

اره من چیزی نگفتم ولی پیام دادم شستمش خاک توسر بی لیاقتش

شوهر منم خیلی بدتر از اینارو جلو خواهر مادرش به من گف:( اونم به تکرار یعنی نه فقط یه بار.هربار عصبانی میشه جلو اینا میگه این خانوادش گدا گشنه ن دهاتی ان فقیرن دیوونه ن خیابونی ان حالا در صورتی که اگه بدونی چقد از همه ی این لحاظا ازش سرم شاخ درمیاری... چقد گستاخ و بیشعورن.من که دیگه فحشا و دست بزنشو نمیتونم تحمل کنم دارم کارای طلاقمو میکنم ولی شما اگه فک میکنی خیلی حاد نیس مقابله نکن چون تهش چیزی نیس.با سکوت و صحبت حلش کن 

نه اون خانم گفت من تعجب کردم رفتارش اشتباه بود امروز دوستم شرایط مثل شما داشتو بهم تعریف کرد میگف ...

عزیزم درست نخوندی پیام منو

گفتم شوهرت کار اشتباهی کرده😑

امیدوارم به اینده  
عزیزم درست نخوندی پیام منو گفتم شوهرت کار اشتباهی کرده😑

اها

ببخشید

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
خب اگر میشناسه که چه بهتر ولی خدایی نکرده بعدا همچین اتفاقی افتاد تو اون موقعیت ترک کن برای چند ساع ...

خیلی ناراحتم ازش دلم میخاد الان اینجا باشه تامیخوره بزنمش تابمیره

شوهر منم خیلی بدتر از اینارو جلو خواهر مادرش به من گف:( اونم به تکرار یعنی نه فقط یه بار.هربار عصبان ...

خوب کاری میکنی بهترین کارو نیکنی من شرایط جداشدنو ندارم

خیلی ناراحتم ازش دلم میخاد الان اینجا باشه تامیخوره بزنمش تابمیره

کاملا طبیعیه

الان پاشو از خونه بزن بیرون برو خونه ی مادرت(اگه به خاطر بیماری معذوریتی نداری)

یه چند ساعتی دور باش تا آروم بشی

شب هم به حای دعوا فقط سرد باش

خودش میفهمه چه کار بدی کرده

امیدوارم به اینده  
کاملا طبیعیه الان پاشو از خونه بزن بیرون برو خونه ی مادرت(اگه به خاطر بیماری معذوریتی نداری) یه چن ...

خونه مامانم شهرستانه متاسفانه.شوهرمم شبکاره تاالان داشت زنگ میزد جواب ندادم ک دیگ زنگ زد ب خاهرش ک بده ب من گوشیو اجبارا حرف زدم

خونه مامانم شهرستانه متاسفانه.شوهرمم شبکاره تاالان داشت زنگ میزد جواب ندادم ک دیگ زنگ زد ب خاهرش ک ب ...

پیش خانواده ی همسرت زندگی میکنی عزیزم؟

امیدوارم به اینده