2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرشون بددهن هس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اعصابت خوردِ عزیزم شوهرت کار بدی کرده ولی الان عصبی هستی فقط سعی کن خودت اروم کنی بعدش اگر ام ...

اره خیلی عصبیم ک چراجلو خاهرش گفت

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
گفتم شاید  راهکار داری  واسمون

ن بابا ندارن.توهم نکنه شوهرت اینجوریه؟

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
شوهرش کار بدی نکرده😐😐😐

کاربدی نکرده بمن پدرم فحش داده جلوخواهرش/؟😞

😊 دو بار. فشید شوخی شوخی چسبوندم به خودش دیگه جلو جم نفشید  البته بستگی داره به ادمش

صدالبته این گاوه حالیش نیس

نشد جلو خاهرش بگم ولی هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم خاک برسرش حالم ازش بهم میخوره

به خدا نمیخوام تحریکت کنم ولی اگه یه بار همسرم این کارو با من کنه جلو مدر مادر خواهر برادر جلو هر کی خوبه جلو عمش باشه میشورم میذارمش کنار بهش میگم خودتی و هفت جد و آبادت ببین احترام احترام میاره گفت باید بگی مخصوصا فشی که مربوط به خانواده آدم باشه اصلا خودش پدرسگه خواهرش پدرسگه بیشعور

همچین مردایی باید .....دوستان جای خالی پر کنید😑😑

اره دقیقا