2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما زیر نظر یه متخصص باش سعی کن تا شش ماه باردار نشی منم ک سقط کردم همه میگفتن بعد سه ماه اقدام کن ولی دکترم تا یکسال اجازه نداد البته من چون لاپاروسکوپی هم شدم و سقط هم داشنم یه سال گفت صبر کن

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
کسی نیست ایا؟ روز تخمک گذاریم رابطه داشتیم ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم

خودت و همسرت باید ازمایشهای لازم و انجام بدین عزیزم شاید تنبلی داشته بلشی یا همسرت مشکلی داشته باشع

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
خب وقتی دو بار سقط کردی حتما یه مشکلی هست باید تحت نظر دکتر باشی تا دوباره سقط نشه منم بعد سه تا سقط ...

تحت نظر دکتر هستم ولی دکترم میگه طبیعیه. آزمایش ژنتیک بعد از سه تا سقط توصیه میکنیم البته اولیش ی مشکل دیگه داشت هیدروپس

تحت نظر دکتر هستم ولی دکترم میگه طبیعیه. آزمایش ژنتیک بعد از سه تا سقط توصیه میکنیم البته اولیش ی مش ...

ببخشید ولی جدی بگیر دو تا سقط طبیعی نیست برو یه دکتر خوب ازمایش های ایمنی و انعقادی بده شوهرت ازمایش بده چون هر دفعه که سقط می کنی بدنت کلی چیز ار دست میده

خودت و همسرت باید ازمایشهای لازم و انجام بدین عزیزم شاید تنبلی داشته بلشی یا همسرت مشکلی داشته باشع

اولین بارداری مو همچین اقدام کردیم همون ماه باردارشدم ولی بعد سقط هام دیگه دیر باردار میشم اونم ک نافرجامه