2777
2789

من الان ۱۶روزه آمپول رو تزریق کردم ۳روزه همش دل درد و کمر درد پریود دارم و پریود نمیشم و اینکه ببخشید بچه ها همش ترشح چند روز بعد آمپول پری میشه؟و یا بارداری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

ممنون عزیزم

این آمپولا برای تنبلی براتون تجویز شده؟

اول اقدام به بارداری کردید طبیعی نشد بعد مراجعه کردید یا نه از اول تحت نظر بودید و دارو استفاده میکردید

بازم ممنون عزیزم

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

من تنبلی داشتم ولی کیست ندارم و تقریبا ۵ سال مرتب پری میشم میخوام اقدام کنم به نظرتون چند ماه منتظر طبیعی باردار شدن باشم یا از اول درمان دارویی استفاده کنم

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
ممنون عزیزم این آمپولا برای تنبلی براتون تجویز شده؟ اول اقدام به بارداری کردید طبیعی نشد بعد مراجع ...

من از دوران مجردی تنبلی داشتم بعدا کم کاری تیروئیدم بهش اضافه شد بعد ازدواجم یه سالی میشه کلا با قرص پری میشم فقط و اینکه کلا از اول ۴۵روز یبتر پری میشدم و کلا تنبلی دارم اقدام نداشتم دکتر رفتم سایز فولی رو چندبار چک کرد و باتوجه ب پری نشدنام از اول لتروزل داد که با اونم فولی ۱۸شد تازه اقدام داشتم ولی بعید میدونم باردار شده باشم