من الان ۱۶روزه آمپول رو تزریق کردم ۳روزه همش دل درد و کمر درد پریود دارم و پریود نمیشم و اینکه ببخشید بچه ها همش ترشح چند روز بعد آمپول پری میشه؟و یا بارداری؟
سلام دوستان منم ۱۴ این ماه امپول hcj زدم وامروز سه روز موندخ به موعدم ازمایشدادم منفی بود، به نظرتون احتمال داره باردار باشم یا نه دیگهه؟؟
خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه هنوز دكترم گفت وايسا موعدت اگه نشدي فرداش ازمايش بده دوباره، دعاكنيد مثبت باشه و سالم به دنيا بياد،، ان شاالله همه دخترا مادر بشن🙏🏻🙏🏻😍
خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻
فدات بشم ممنون ان شاالله حضرت فاطمه زهرا همرو به مراد دلشون برسونه🙏🏻