2777
2789
عنوان

توروخداااا بياين ي لحظه ببينين پوستم چي شده

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 59 پست

محلول اریتومایسیننم از یک درصد تا چهار درصد استفاده کردم جوشارو خشک میکرد ولی قرمزیش میموند کلا الکله بوی الکل خیلی قوی داره 

محلول ترتینویینو نمیدونم مث اونه یا نه من فقط پمادشو استفاده کرده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش خوب میشن دقیقا مال منم اینجوریه  باور کن من صد تا محلولو پمادو کرمو امتحان کردم نتی ...

آره همینطوره من تنبلی تخمدان دارم pcoهستم 6 ساله جوش میزنم اولین سالها افتضاح بود ولی الان خداروشکر خیلی بهتر شده زمان میبره ولی میره کم کم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
نگران نباش خوب میشن دقیقا مال منم اینجوریه  باور کن من صد تا محلولو پمادو کرمو امتحان کردم نتی ...

من ب خاطرش گريم ميكنم😂😂بابا خب خيلي زشته ادم مجبوره هي كرم پودر بزنه😭😭😭

آره همینطوره من تنبلی تخمدان دارم pcoهستم 6 ساله جوش میزنم اولین سالها افتضاح بود ولی الان خداروشکر ...

ایشالله کامل کامل خوب بشی منم خیلی پریودام بهم ریختس خیییلی یه دوره قرص الدی خوردم برا نتظیم پریودام تا پن ماه خوب و سر وقت بودم باز داره بهم میریزه

ایشالله کامل کامل خوب بشی منم خیلی پریودام بهم ریختس خیییلی یه دوره قرص الدی خوردم برا نتظیم پریودام ...

ب نظرت برم ازمايش بدم بيينم شايد كبدم چربع يا تنبلي تخمدان دارم؟

ولي خببب پريودام منظمه خداروشكررر

اوه اوه مرسي عشققققققق  اونروز ك رفتم روزه بودم گيج زدم ب خدا😂😂😂😂😂ولي نگفت بشور

فدات دکترتم گیج بوده :-) اره باید بشوری مواظب باش صورت حیفه ولی کاش ازش استفاده نکنی 

من هر قرص و پمادی که دکتر بده میام میزنم تو نت دربارش میخونم یا میزنم ببینم تو نی نی سایت کسی ااستفاده کرده بوده خوبه بده چجوریه توام سرچ کن

ولی واسه صورت ماسکای طبیعی بزار حالا جوشات چجوریه مگه؟

ب نظرت برم ازمايش بدم بيينم شايد كبدم چربع يا تنبلي تخمدان دارم؟ ولي خببب پريودام منظمه خداروشكررر

اره به نظرم بدی خیلی خوبه

به نظرم کبد هیچکس سالم سالم نیس چقدم ک رعایت میکنیم😬 بری دستورات طب سنتیو بخونی ک میبینی وای هیچیو رعایت نمیکنیم😬😬

اره والا 😆 ولی باز فقط قرمزیش محو میششه با کرمپودر دس اندازاش هست😆

نگو ك پوست صاف حسرتم شده اين روزا🤣از اون بدتر حرف خواهرشوهرس ك ميگه ژنيه ما ب مامانمون كشيديم پوستمون صافع😅😏

يكي نيست بگه هيكل چاقتم ك ب مامانت كشيده رو ب رخ ميكشي🤨🙄🙄(اين داستان عروس خبيث)😉🤣

منم ميخواستم بگم راكوتان بده

راکوتان عوارض داره کبدو داغون میکنه صبر کن کم کم خوب میشه فقط ماسکای طبیعی درست کن بزن یا همین محلولای جوش پماد ولی راکوتان ترتنیون خیلی بده

نگو ك پوست صاف حسرتم شده اين روزا🤣از اون بدتر حرف خواهرشوهرس ك ميگه ژنيه ما ب مامانمون كشيديم پوستم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای 

عالی بود

اره والا ینی چی خب نباید بگن یجوری میگن چقد جوش زدی انگار خودمون چشم نداشتیم ندیدیم خودمونو😬😬