2777
2789
عنوان

توروخداااا بياين ي لحظه ببينين پوستم چي شده

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 59 پست
ن ديگه چيزي نگفت ك بعدش بشور و اينا😐

وای چرا نشستیش😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اوقد حاد ني پوستم خيلي ضاف بوددد خيلي يني جوش ميزدما هرزگاهي ولي ن جاش ميموندد ن انقددد طول ميكشيذ ...

میگم بخور اب نمک بده پوستت جوشات بریزه بیرون

بعدش با محلول بزن که خشک کنه

نميدونستم ك بايد بشورم تجربه داشتي؟

اریترو مایسینو بیشتر لز نیم ساعت نباید رو پوست نگه داش هر روز میزنم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نميدونستم ك بايد بشورم تجربه داشتي؟

واای دختر باید بشوری چجور نشستی  بزن تو نت دستورش هست لایه بردار قویه پوست نازک میکنه دکتر به من داده بود دوبار استفاده کردم دیدم صورتم میسوزونه میخاره دیگه هیچوقت استفاده نکردم جاش ماسکای طبیعی زدم تا اینکه کم کم خودشون بهتر شدن راستی پماد تترتسایکلین هم واسه جوش یا زخم خیلی خوبه امتحان کن

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
واای دختر باید بشوری چجور نشستی  بزن تو نت دستورش هست لایه بردار قویه پوست نازک میکنه دکتر به م ...

اوه اوه مرسي عشققققققق 

اونروز ك رفتم روزه بودم گيج زدم ب خدا😂😂😂😂😂ولي نگفت بشور

نگران نباش خوب میشن دقیقا مال منم اینجوریه 

باور کن من صد تا محلولو پمادو کرمو امتحان کردم نتیجه نگرفتم الکی فقط دلم خوش میشد که دیگه پوستم صاف میشه ک نشد 

دوستم یه قرص خورد نمیدونم راکوتان بود یا نه کامل خوب شد وولی صورتش الان پر لک شده نمی ارزه همش باید م اقب باشی لبتم بشششدددت خشک میشه دکتر به هر کسی نمیده راکوتانو خیلی عوارضش زیاده

یکی دو تا جوش بالا پایین شدن هورموناس من امید دادم یروزی پوستم صاف میشه😬😆