2777
2789

بچه ها من رفتم دكتر پوست برا جوش صورتم محلول داد تروتروئين ي همچين اسمي داره 

زدممممم شبيع گوجه شذع پوستممممم چ خاكيي بريزم سرممممممم😭😭😭😭😭😭دارم ميميرم 

اریترومایسین؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای عزیزم

منم قبلا از پماد ترتینویین استفاده کردم لایه بردار قوی هست محلولشو استفاده نکردم ولی سعی کن فقط رو جوشت بزنی نه کل پوستت قرمزو ملتهب میشه

من دیگه جایی نمونده بود تو صورتم ک سالم باشه بعد سه ماه استفاده مکرر پوستم صاف شد ولی به قیمت نازک شدن پوستم و برگشت دوبارش  حالا بماند ک چقد پوستمو میسوزوند

از من میشنوی استفاده نکن 

بزا خووش خوب بشه من الانم تو صورتم سه چهار تا جوش دارم ولی دس نمیزنم ببینم تا کی میخواد دنبال من بیاد😬😬😬

میگم شاید از کبدته یا مشکل هورمونی این داروها مشکلو ریشه کن نمیکنن فقط جوشای در حال حاضرتو میبرن

ن اوقد حاد ني پوستم خيلي ضاف بوددد خيلي يني جوش ميزدما هرزگاهي ولي ن جاش ميموندد ن انقددد طول ميكشيذ خوب شه 

از ٥ماه پيش شروع شد هي زير پوستي زدم و هييي خوب ميشذ بدتر ميشذ

انتظار داشتم دكتره ازمايش بنويسع ولي نداد

مگه نشستیش ؟درس میشه نگران نباش

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃