2777
2789
مگه خانوم نیسی؟ ما الان داریم راجب مردا میحرفین

چرا خانومم ایشون گف عشق عرفانی ماله مادرو ایناس میگم من عشقم عرفانیه حاضرم بش دست نزنم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
نه شهوت نیس عشق چند نوعش هس ی نوعش عشق حیوانیه ک ترکیب شهوتو علاقه اس ی نوعشم عرفانیه جوری ک حاضری ...

چرت گفته عرفان عشق به خداست 

عشق حیوانی چیه؟ شهوت بی عقل میشه حیوانی وقتی باعقل شهوت کنترل کنی اتفاقا خیلی هم خوبه خدا هیچ بدی در وجود انسان نذاشته همش خوبیه این ماییم که با بی عقلی خرابش میکنیم 

عشق آدم نابودمیکنه واقعا تغییرت میده مثل یه آتشفشان میمونه نمیسوزونه گرمت نمی کنه اینبدر داغه که ذوب میشی 

بعد تو میمونی و یک وجود ذوب شده میتونی قوی باشی دوباره ازبین خاکستر مواد مذاب سرد شده جوانه بزنی و قوی تر و بهتر بشی یا خاکستر باقی بمونی و هربادی اومد یه تیکه از وجودت ببره 

هر وقت حسی ایجاد شد و تغییرت نداد بدون اون یک علاقه ساده بوده 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت گفته عرفان عشق به خداست  عشق حیوانی چیه؟ شهوت بی عقل میشه حیوانی وقتی باعقل شهوت کنترل کنی ...

چرا من خیلی عوض شدم

مومن شدم در حالیک قبلش اصلا هیچیو قبول نداشتم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

برادر شوهره عمم برعکسه شوهر عمم که اعتیاد داره خیلی پولداره نمایشگاه ماشین داره یه دختری رو میخواست وضعه مالی دختره بد بود حتی دانشگاه نتونسته بود بره بخاطره هزینش.خانواده پسره هیچ جوره راضی نمیشدن.دختره با خانوادش رفتن سراب گم و گور شدن پسره رفته بود گشته بود دختره رو پیداکرده بود آورد عقدش کرد عمم میگف یه عروسی براش گرفت کفه همه برید میگه ماشینشون با آسانسور اومدبالا تو زنا.میگه گفته بود من خوده دختره رو میخوام وضع مضع برام مهم نیس الانم یه پسر دارن به خوشی دارن زندگی میکنن.حتی کمکش کرد درسشو خوند الانم دختره روانشناسه

آی جانا خدایا تو کارخونت از اینا بازم میزنی بدی به من تولوخودااااا😌😌😌

چرا من خیلی عوض شدم مومن شدم در حالیک قبلش اصلا هیچیو قبول نداشتم

خب عشق شما پاکه تغییر خوبی ایجاد کرده اما عرفان یه بحث خیلی پیچیدس فلسفه سهروردی بخون قشنگ عرفان حس میکنی اصلا غرق در عالم معنویه 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

من عشق رو تجربه کردم

قابل توصیف نیست به هیچ وجه

فقط اینو میتونم بگم که عشق یه حس خالصه

بدون حتی یک هزارم درصد شهوت

حتی بوسه ای که عاشق به معشوقش میزنه خالصه

بدون شهوت بدون نظر بدون هوس

چیز عجیبیه

من فقط یک بار تجربش کردم

دیگه تکرار نشد