2777
2789
عنوان

آی یو آی

134 بازدید | 23 پست

سلااااااام عشقولیاااااا...

من ۱۰ روزه آی یوآی کردم...ولی الان دلم نفخ کرده ودرد میکنه.به نظرتون علائم پریه یا حامله گی؟؟؟

اصلا کیا آی یوآی کردن.وموفق آمیزبوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من تاحالا نکردم.این ماه تخمکم داشتم ولی باز باردارنشدم.همشمیگم ای یو آی کنم!نظر شما چیه؟ همسرم مش ...

خوب من همسرم تحرکش ضعیفه.واسه همین آی یوآی کردم...حالا شمارو نمیدونم.ولی یه بارضرر نداره.انجام بده

سلام استارتر جان منم دقیقا شرایطم شبیه شماس 

ده روزه آی یو آی کردم و مشکلمونم کم تحرکی و تعداد کم ا س پ ر م همسرم بود 

به نظرت کی بیبی چک بذاریم؟

هر خبری شد بیا اینجا بگو منم میام

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام استارتر جان منم دقیقا شرایطم شبیه شما؟ روزه آی یو آی کردم و مشکلمونم کم تحرکی و تعداد ...

سلام.گلم.وای چه خوشحال شدم.به من گفته بود دوهفته بعدازآی یوآی.یعنی 3روزه دیگه بایدبزارم.شماچی

سلام.گلم.وای چه خوشحال شدم.به من گفته بود دوهفته بعدازآی یوآی.یعنی 3روزه دیگه بایدبزارم.شماچی

آره دقیقا دکتر به منم گفت دو هفته دیگه بذار یعنی سه روز دیگه  

من الان هم کمرم درد میکنه هم دلم.تیرمیکشه.شماچطور

من اوایل زیر دلم تیر میکشید دور نافم درد میکرد ولی الان خیلی کم شده نمیدونم چرا حس میکنم نمیشه البته نباید ناامید شد ولی من تو نینی سایت خیلی دیدم که هرروز که میگذره علایم بیشتر هم میشه نه کمتر مثلا اکثرا میگن سینه هامون حساس شده ولی برا من اصلا شما چی؟

عزیزم من سومین باربود.که آی یوآی کردم.ولی امروز پری شدم.حالمم اصلا وب نیس.ان شاالله برای شما بشه.شما ...

ای وااااااااااااای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 

اشکال نداره گلم خودتو ناراحت نکن مصلحت خدا این بوده

کاش اگه میتونی بری آی وی اف بعد سه بار 

منم فعلا هیچ علائمی ندارم نمیدونم چی میشه توکل بخدا

من تبریز انجام دادم شما کجا؟