2777
2789
دوسته همون کسی که دوسش دارم بود کلی اصرار کرد دو سه ماه باهم دوست بودیم الان بازم میبینم من هنوزم هم ...

اره عشق واقعی فراموش نمیشه😔

فقط نمیدونم چرا تو تلگرامش شمارمو پاکیده ولی تو اینستا اسممو ن😑

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم نتونستم تازه جایگزین کردن بدتر ضربه میزنه چون با اون جایکزینت که دعوا کنی دوباره عشقت زنده ...

اره سخته خیلیییی😔

به نظرم اگر عشق واقعی باشی ادم هیچ جوره نمیتونه فراموشش کنه.البته بازم تاکید میکنم وااااااقعی...

درسته😔

اره عشق واقعی فراموش نمیشه😔 فقط نمیدونم چرا تو تلگرامش شمارمو پاکیده ولی تو اینستا اسممو ن😑

اوهوم خیلی سخته درکت میکنم من از دوازده سالگی دوسش داشتم الانم ۱۷ سالمه واسمم مهم نیست که همه میگن سنت کمه و اینا عشق مگه سن و سال میشناسه

اوهوم خیلی سخته درکت میکنم من از دوازده سالگی دوسش داشتم الانم ۱۷ سالمه واسمم مهم نیست که همه میگن س ...

ماام از ۱۷ سالگی عاشق شدیم😔

خودش برگشت بهم گفت عاشق شو من باهات دوست نمیشم به خودشم گفتم گفتم که من نمیتونم کسی رو جایگزین تو کن ...

چ نامرده😔

اخی تو این سن اوج احساساته به نظر یه عاشق کسی که باهاش دوسته یا دوسش داره واقعا کاگل و همه چی تموم ح ...

ب نظرت برمیگرده ؟۲۶ روزه کاتیم😔

درسته😔

من خودم یکی رو سه ساله دوسش دارم ولی به دلایلی نمیتونم بهش بگم ولی تو این ۳سال یه لحظه ام از فکرش بیرون نیومدم و بخاطرش حتی به کسی نگاه نمیکنم یا...درصورتی که خودش نمیدونه😔😔خیلی سخته

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
😔😔😔چندین بار جلوی دوستاش خوردم کرده خیلی مهربون و خوبه ها ولی از من سره هیچی بدش میاد ولی هر کاری ...

عزیزم ب نظرم ولش کن عشق یک طرفه بدرد نمیخوره شاید خودش کسیو داره😔