2777
2789
عنوان

دلبر باشیم😉

1792 بازدید | 70 پست

خانومای گل بیایید بهم یاد بدیم چطوری دل شوهر و ببریم هرروز ی مدل دلبری طوری ک هر جا بده فقط ب ما فکر کنه یکم سیاستمونو بیشتر کنیم

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

اینم ی نمونه از قری بودن

سلام به خانوم قررریـــا😘

یه روز که دلم میخواست واسه شب یه رابطه خوب داشته باشیم🙊گوشیو برداشتم و به اقایی که سرکار بود پیام دادم و ازش حالشو پرسیدم و قربون صدقش رفتم بهش یه خسته نباشید گرم گفتم😁 بعد خیلی قری اینو براش فرستادم:وای فک کن مثلا من بچسبونی به دیوار دکمه های لباسمو بازکنی.......🙈🙊از اینجور حرفای شیطونی که با پیامایی که فرستاد فهمیدم خجالت زده شده .....ولی وقتی اومد خونه واسه شبش طاقت نیاوردو همش خودشو چسبوند به من، منم خوشگل کرده بودنو لباس خواب پوشیده بودم انقدر هیجان زده شده بود که ازم خواست دوبار رابطه داشته باشیم🥰🙊🙉🙈

💖💛

┄•●❥‌‌ @zendegi_hamsaran♥️❀↜ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

همین ک مهربون باشی آروم رفتار کنی و محبت کنی بهش😶

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم ی نمونه از قری بودن سلام به خانوم قررریـــا😘 یه روز که دلم میخواست واسه شب یه رابطه خوب داشت ...

🥴

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
شوهرم کجابود

الان نداری بعد ک میگیریش😉😂از الان آموزش ببین😂😂

😂😂😂😂

😂😂😂😫😫

اینم ی نمونه از قری بودن سلام به خانوم قررریـــا😘 یه روز که دلم میخواست واسه شب یه رابطه خوب داشت ...

استغفرالله 🤕📿

تکبیر تکبیر 🤕📿

شاید ما یه جای دیگه مردیم و اینجا جهنمه:(

#همسرانه

✍معمولا مشکلات بزرگ کم کم شکل می گیرند... مثلا طلاق هم این طور نیست که یهو شکل بگیره! کم کم...  گاهی بی احترامی هایی که در محیط خانواده و نسبت به خانواده همسر وجود دارد کم کم طرف مقابل را برای ادامه زندگی سرد می کند. گاهی قدرنشناسی هایی که مرد نسبت به وظایف سنگین همسرش در خانه بروز می دهد یا کنایه زدن های زن به شوهرش در مورد جایگاه شغلی و درآمدش کم کم او را سرد می کند

گاهی یک رابطه به ظاهر کوچکِ مرد یا زن با جنس مخالف در محل کارش، به عنوانِ رابطه ی کاری یا اینکه ما مثل خواهر و برادریم و از این موارد، کم کم رابطه همسران را سرد می کند‌ .گاهی کم توجهی همسران نسبت به هم و درک نکردنِ همدیگر و اینکه سرشون فقط تو گوشی باشه و حتی موقع صحبت هم به هم توجه نکنند کم کم رابطه ها را سرد می کند

💞گاهی اختلافات کوچک بی اهمیتی که هیچ کس حاضر به کوتاه آمدن نمی شود کم کم بزرگ می شود و زندگی سرد می شود. مواظب این کم کم ها باشید تا زندگی زیبای خودتون رو حفظ کنید تا همیشه خوشبخت و شاد 

من متن خانم های قری رو میبینم یه زن مث شهناز تهرانی رو تصور میکنم داره برا یه سبیل کلفت عشوه خرکی می ...

😂😂😂

زن جوانی که شوهر میلیاردری داشت، دچار سرطان کلیوی شد، بعد از مدتی بستری از بیمارستان مرخص شد.

هنگامی که زنان همسایه و قوم خویش و دوستان جوانش برای عیادتش می آمدند در جواب همه آنها که بیماری اش را میپرسیدند میگفت *ایدز* دارد.

این امر توجه دخترش را به خود جلب کرد تا اینکه بعد از رفتن مهمان‌ها از مادرش پرسید:  مادر جان چرا به انها میگویی ایدز داری در حالی که بیماری ات چیز دیگریست؟

مادر گفت دیر یا زود مرگم فرا میرسد، این را گفتم تا هیچ کدام از این زن‌ها بعد از مرگم، بفکر ازدواج با پدرت نیوفتن!

گویند شیطان بعد از شنیدن این حرف در گوشه ی مجلس به خودزنی، گریه و استغفار و در آخر به سجده ی زن‌ها، مشغول شد ...... 

سیاست فقط این😂😂