2777
2789
عنوان

مامانا کمک

61 بازدید | 14 پست

واکسن دو ماهگی دخترمو امروز زدم،ب جا قطره استامینوفن پاراکید گفتن بگیر ۴ساعت ۱بار بده خوشمزس راحت میخوره،خیلی غلیظه چطوری ۱۰تا قطره رو بهش بدم ریختم تو قاشق درست نخورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ریختم تو قاشق ۱۰تا شمردم ولی چون غلیظه خوب نرفت رو قطره چون ک بفهمم ۱۰تا تا شماره چنده قطره چکون ...

من با قاشق سریع میریختم داخل

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اخه ریختم تو قاشق ۱۰تا شمردم ولی چون غلیظه خوب نرفت رو قطره چون ک بفهمم ۱۰تا تا شماره چنده قطره چکون ...

خب ی قطره ی قطره ک به کوچولوت میدی بشمار عزیزم دیگه تو چیزی نریز 

یه ذره چونه شو پایین بگیر بریز داخل سریع

من دخترم بدخور بود قطره چکون نمیگرفت اصلا

یا بکش داخل سرنگ و بریز داخل از گوشه لبش

نخندین بچه اولمه هیچی بلد نیستم

خنده دار نیست عزیزم

حق داری

هر بچه ای یه مدله، هرچقدرم بلد باشی بعضی وقتا سوال لازمه

یه سوال دیگه ،کمپرس سرد چند ساعت ۱بار بزارم؟؟مثل قطره ۴ساعت ۱بار؟؟لازمه پاشو عین قنداق کردن ببندم ک ...

کمپرس سرد من نمیذاشتم ولی ساعت نداره

پاشو من بستم تکون نمیتونه بده که درد بگیره، خودت میدونی

من دوماهگی دخترم تا وقتی استا میخورد خواب بود کامل