2777
2789
عنوان

کاش منم بچه دار بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 117 پست
اب انگور واسه اسپرم عالیه.داروهایی که شوهرم میخورد ایناس بگیربده.تقویتی ان ولی رواسپرم خیلی اثرمیذار ...

همه رو میخوره بجز کلومیفن که میدونم هورمونیه مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده

نه اسپرم زیاد میکنه.گرمیجات خیلی بخورید.گوشت بوقلمون با گوشت گوسفندی چرخ کن مرتب کباب کن بخورید خیلی اثرداره.خودتم عرق رازیانه بخور تا رحم گرم بشه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۳۵ سالمه ۵ ساله اقدامم چند تا آی وی اف ناموفقم داشتم آخرشم‌مجبور شدم تخمک اهدایی رو قبول کنم‌که ب ...

الهی که این دفعه برات میشه و تو هم نی نی دار میشی و امیدوارم خدا یه گوشه چشمی به من و شما و هر کسی که بچه میخواد و شرایطش رو داره نگاه کنه

خیلی از خدا خواستم ولی.... اسپرم های شوهر من ۱میلیون هست که حداقل ۱۵ میلیون 

فقط یه دونه اسپرم واسه باردارشدن کافیه.شوهرمن صفر بود.بعد شد ۶.بعدبه مرور به ۲۰ هزارتا رسید.دیگه دارو نخورد باز اومد پایین.دوسالی کلا رهاش کردیم.یهو فهمیدم سه ماهه باردارم.واسه خداکاری نداره

مال شوهرمن ۵۰۰هزاربود  هنوز میلیون نرسیده بود شاید اونطور ک باید دلت نشکسته نذر بده انشالله جوا ...

یشب چنان هق هق میزدم که نفسم بالا نمیومد و نذر هم تا دلت بخواد کردم 

ب مدت۲۵ شب...شبی نصف...شوهر من میخورد.جوایم گرفتیم...قرص کلومیفن

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
یشب چنان هق هق میزدم که نفسم بالا نمیومد و نذر هم تا دلت بخواد کردم 

شوهرت واریکوسل عمل کرده؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
فقط یه دونه اسپرم واسه باردارشدن کافیه.شوهرمن صفر بود.بعد شد ۶.بعدبه مرور به ۲۰ هزارتا رسید.دیگه دار ...

همین دیگه میگم واسه خدا کاری نداره کاش یه گوشه چشمی هم به من بندازه

گفتم اینجا بگم برام دعا کنید شاید به معجزه دعای دسته جمعی منم یه بچه سالم خدا بهم بده

همین دیگه میگم واسه خدا کاری نداره کاش یه گوشه چشمی هم به من بندازه گفتم اینجا بگم برام دعا کنید شا ...

شوهرمن میگفت اینقدر دوا دکتر نکن.هروقت لیاقتش داشته باشیم وبه صلاحمون باشه بچه دارمیشیم.انشاله که به زودی نی نی میاد تودلت.

خیلی از خدا خواستم ولی.... اسپرم های شوهر من ۱میلیون هست که حداقل ۱۵ میلیون 

عزیزم‌نمیخام‌ناامیدت‌کنم

امااشتباه‌من‌نکن

یکی‌دوماه‌خودت‌وهمسرت‌تقویت‌کن‌..برومیکروبکن

مطمعنم‌جواب‌میگیری...

مراکزهاهم‌بازهستن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
شوهرمن میگفت اینقدر دوا دکتر نکن.هروقت لیاقتش داشته باشیم وبه صلاحمون باشه بچه دارمیشیم.انشاله که به ...

الهی آمین 

ممنونم عزیرم

عزیزم‌نمیخام‌ناامیدت‌کنم امااشتباه‌من‌نکن یکی‌دوماه‌خودت‌وهمسرت‌تقویت‌کن‌..برومیکروبکن مطمعنم‌جوا ...

میکرو چه فرقی با iui داره؟

مراکز بازم ولی کار درمانی نمیکنن و فقط مشاوره میدن آخه زنگ زدم و گفتن فقط مشاوره و آزمایش درمان نداریم فعلن بخاطر کرونا