2821
2789

هفته هشتم هستم از صبح تا شب تهوع دارم در حد خيلي شديد شبا هم كه كلا بيحالو سستم ،قرصي بجز دميترون هست حالمو بهتر كنه؟

دختر خوشگلم زميني شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه جا خوندم سماق بریزید داخل دستتون و بمکید برای تهوع خوبه . حالا میکفتن سیرابی هم عالیه  & ...

تا وقتي سرم رو بالشه بهترم تا كه بلند ميكنم كم مونده بالا بيارم

دختر خوشگلم زميني شد 

منم اینجوریبودم 

حس میکردم سرطان گرفتم دارم میمیرم

کمبود ویتامین ب شیش در بدن است

تو چهار ماهگی رو به خوبی میری

دکتری بهم گفت برا بچه بعدیت قبل از بارداری روزی شیش وعده غذا بخور برا دومی اینکار رو کردم سر دومی بهتر بودم

میتونی مکمل لیدی میل بخری

کم کم غذا و آب بخور

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

اگه با دمیترون اوکی نشدی باید صبر کنی تا بری پیش دکترت

سرخود قرصی استفاده نکن

باید این مرحله بگذره❤️

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

عزيزم به من گفتن سيرابي زنجبيل خوبه ولي رو من جواب نداد 

تهوع هاي شديييييد داشتم همش بالا مياوردم از گلوم خون ميومد خيلي وحشتناك بود اوضاع 

فقط دميترون ارومم ميكرد همين تازه نه كامل 

تحمل كن تا اين دوران بگذره 

در ضمن تو كانادا تحقيق كردن متوجه شدن مادرايي كه تهوع زياد دارن بچه هاي قوي تر و باهوش تري دنيا ميارن❤️

هیچی فقط تحمل. برو دراز بکش. نوشیدنی خنک بخور. شربت نعناع و لیمو بخور. آدامس بدون قند بخور. بستنی بخور. همه رو امحات کن ببین چی خوبت میکنه. نگران سو تغذیه نباش. چند هفته دیگه بهتر میشی جبران میشه. بچه الان خیلی کوچیکه . چیزی نمیخوره به اون صورت.

یه خانم مستقل و قوی 
تا وقتي سرم رو بالشه بهترم تا كه بلند ميكنم كم مونده بالا بيارم

احتمالا از اسید معدتم باشه من الان وقتی از خواب بیدا میشم و بلند میشم کلا تا گلوم میسوزه . و تلخ میشه .هر چی هم شیرین میخورم خوب نمیشع 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عزيزم به من گفتن سيرابي زنجبيل خوبه ولي رو من جواب نداد  تهوع هاي شديييييد داشتم همش بالا مياو ...

اره از دخترم مشخصه سر اون مردمو زنده شدم خداروشكر زحمتام بيجواب نبود 

دختر خوشگلم زميني شد