2777
2789
عنوان

آخه به مردم چه ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 47 پست

خیلی بده کسی برای مردم زندگی کنه . اصلا تو عمرم یک لحظه فکر نکردم مردم چی میگین . چون مردم همیشه سرشون تو زندگی دیگرانه 

برای خودت زندگی کن عزیزم کسی تو شرایط من و شما نیست

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خداوند به من قدرت اختیار و تصمیم گیری داده لازم نمیدونم کسی خوب و بد زندگیرو بهم بفهمونه 

اونی که داره اینجوری امر به معروف میکنه و نهی از منکر داره بیشتر دینو زیر سوال میبره 

من خودم هم چادریم هم روزه داره ولی هیچوقت نه حجابمو به روخ کشیدم نه کارایی که میکنم چون لازم به گفتن نیست 

واسه همینه همه افرادم باهام احساس راحتی دارن و در کنارش خودشون یه چیزایی و رعایت میکننن

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم

ما تو مردم زندگی میکنیم خواه ناخواه حرف مردم رو زندگیمون تأثیر میزاره 

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم

اینقدر وضعیت جامعه افتضاح شده که من یکی خودم اصلا برای مهم نیست که کسی نماز میخونه یا روزه میگیره یانه!

اینا حق‌الله هست و خدا خودش میدونه چجوری با بنده‌هاش صاف کنه....

اما کاش مردم تو جامعه یه‌کم فقط یه کم رعایت بکنن....

حق‌الناس نکنن....

چون گناه اجتماعی‌مثل بیماری مسری هست که ممکنه دامنِ خیلی‌هارو بگیره....

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
وقتی خداوند به من قدرت اختیار و تصمیم گیری داده لازم نمیدونم کسی خوب و بد زندگیرو بهم بفهمونه  ...

حالت خوشه؟

امر به معروف و نهی از منکر تو قرآن چندین بار اومده!

بعد حالا شده وسیله‌ی زیر سوال بردن دین؟!

من نمیدونم این‌همه گارد در مقابل امر به معروف و نهی از منکر چرا زیاد شده؟چرا با دید مثبت به این قضیه نگاه نمیشه؟!

چی بهتر از اینکه آدم با یکسری شرایط همنوعان و اطرافیانش رو دعوت به خیر و منع از گناه بکنه؟!

چی بهتر از اینکه آدم دلسوزِ دوستان و اطرافیانش باشه و براش مهم باشه که مبادا دوستش،روحش رو به گناه آلوده بکنه!

دوست عزیز الان تو این شرایط کرونا که وزارت بهداشت و صدتا ارگان،مثلا به ما صدتا توصیه بهداشتی میکنن که انجام بدیم،ما بیایم بگیم ای بابا،ولمون نمیکنن؟

نه چون میدونیم این توصیه‌ها برای سلامت جمسممون هست....

یعنی سلامتِ روح و معنویتِ انسان به اندازه‌ی سلامت جسم،ارزش نداره؟

این خیلی بد هست که مثلا من دوستم رو از یه کار زشتی منع بکنم و به یه کار خوب دعوتش کنم؟

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

محترمانه شو بخوام بگم باید اینطوری بیانش کنم که برات مهم نباشه 🙃🙃

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .