2777
2789
عنوان

برای دخترم واکسن زدم بیاین لطفاً😣

125 بازدید | 19 پست

خانما سلام صبحتون بخیر و سرشار از شادی و برکت 🌹🌹🌷🌷

من ساعت۸واکسن ۱۸ماهگی دخترمو زدن ساعت ۹استا دادم الان پاشو تکون نمیده میگه پام و روی پاهام خوابش برد الآنم پامیشم حوله خشک سرد بیارم بزارم رو پاش لطفا اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین چیکارکنم ک دردش کمتر شه خیلی ممنونتونم🌻🌻🌺🌺💐💐💐💐

فرزادم دنیای من😍🥰

درد تا یکی دو روز داره نذار زیاد پاشو‌تکون‌بده همون تند تند کمپرس سرد بذار و‌استا بدی دردشم کم‌میشه

من پای بچمو‌بسته بودم‌تکون نخوره طفلک اصن خودش داوطلبانه یه روز تمام‌خوابید نمیتونست بلند بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد تا یکی دو روز داره نذار زیاد پاشو‌تکون‌بده همون تند تند کمپرس سرد بذار و‌استا بدی دردشم کم‌میشه ...

آره روز اول میگن ک دراز کشن

پاشو چجوری بسته بودی خانمی ک تکون نمی‌خورد

والا خودش همینجوری افتاده روپاهام

فرزادم دنیای من😍🥰
وایی من دوماه دیگه واکسن ۱۸ ماهگیه پسرمه😣😣

ببین من چند روز پیش واکسن پسرم بود

خانومه به جای پاش هر دو واکسنو توی دستش زد دردش خیلی کمتر از پا هست. بهشون بگو توی دستش بزنن

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
من خودم ک بچه ندارم ولی چند تا از اشناها  یکم تریاک اب کردن رو جای واکسن زدن بچه ن تب کرده ن گ ...

تریاک همون مواد مخدر؟  

تازه می‌شنوم عزیزم

فرزادم دنیای من😍🥰
ببین من چند روز پیش واکسن پسرم بود خانومه به جای پاش هر دو واکسنو توی دستش زد دردش خیلی کمتر از پا ...

مگه میشه؟؟؟یعنی مشکلی پیش نمیاد؟برم بهداشت بگم این کارو میکنن؟

از اجاره نشینے خسته شدم،ی صلوات واسه خونه دار شدنم میفرستی😞
ببین من چند روز پیش واکسن پسرم بود خانومه به جای پاش هر دو واکسنو توی دستش زد دردش خیلی کمتر از پا ...

من اونجا گفتم دیگه

گف اونی ک از دستشه زیاد دردنداره نمی‌فهمه گفتم کاش اونیکی هم از دستش بود میتونست راه بره خانمه گف دیگه طبیعتش اینجوریه ما اینجوری میزنیم  

فرزادم دنیای من😍🥰
مگه میشه؟؟؟یعنی مشکلی پیش نمیاد؟برم بهداشت بگم این کارو میکنن؟

آره منم اولش نگران شدم همش میگفتم کاش نزاشته بودم خانومه بزنه تو دستش

بعد از یه متخصص اطفال پرسیدم گفت هیچ اشکالی ندارد اینجوری دردش کمتره

چون روی پاش راه می‌ره و فشار به روش میاد درد میگیره

من اونجا گفتم دیگه گف اونی ک از دستشه زیاد دردنداره نمی‌فهمه گفتم کاش اونیکی هم از دستش بود میتونست ...

زیاد ماهر نبوده خانومه وگرنه من پرسیدم از دکتر گفت اشکالی نداره توی دست بزنن