2777
2789
عنوان

*تجربه ی من از بارداری خارج رحمی*🔴

42792 بازدید | 49 پست

یکم طولانیه ولی خوندنش ضرری نداره 

بعد از ۴ سال اقدام به بارداری  بالاخره باردار شدم از همون اول که جواب ازمایشم مثبت شد باورم نمیشد 

ولی به نظر خودم عددش بتام کم بود یه هفته بعد موعدم عدد بتام ۱۵۰ بود رفتم دکتر گفت شاید لقاحت دیر تشکیل شده و یه ازمایش مجدد نوشت 

و به خاطر اینکه سرم شلوغ بود یه هفته بعد ازمایش دادم ۳۰۰ بود که بازم کم بود چون ۴۸ ساعت بعد از آز اولم باید دوبرابر میشد نه یه هفته بعدش یه بتا دیگه هم تکرار کردم شد ۳۲۵ هیچ دردی نداشتم فقط کمرم به شدت درد میکرد و شونه سمت راستم انگار که ضربه خورده باشه درد میکرد دکتر سونو داخلی انجام داد گفت هیچی دیده نمیشه و نمیتونست بگه که بارداریم طبیعی یا غیر طبیعی(خارج رحمی) چون ۵ هفتم بود معلوم نبود 

ولی بعدش که رفتم خونه به خونریزی افتادم که خیلی شدید بود ولی درد نداشتم گفتم حتما سقط شده چون خیلی لخته دفع میکردم بعد از ده روز که خونریزی و لکه بینیم تموم شد یه روز عصر زیر دلم درد گرفت اونم شدید ولی بهش اعتنایی نکردم گفتم فردا میرم سونو شاید بقایای سقط مونده باشه ولی سونو که کردم گفت ep تو لوله چپم چسبیده منم فورن رفتم دکتر که گفت چون فعلا دردی ندارم به بیمارستان نمیفرستتم و دوتا آز بتا به فاصله ۴۸ ساعت نوشت که اگه بالای هزار بود برم بیمارستان واسه عمل ولی در صورت درد داشتن فوری برم بیمارستان 

خلاصه دوتا ازمایشمو دادم یکیش ۹۹۵ بود و دومیش ۹۸۰ بود و رفتم بیمارستان و دکتر اونجا گفت چون درد ندارم عملم نمیکنن شاید خودش جذب بشه رفتم خونه و خوابیدم ساعت ۲ شب از درد شدید بیدار شدم و فوری به بیمارستان رفتم و سونو اورژانسی برام انجام دادن گفتن اگه عملت کنیم ممکنه لوله چپتو از دست بدی منم گفتم باشه چون درد داشتم راضی بودم هرکاری بکنن ولی دکتر زنان اومد پیشم قبل عمل گفت چون سنم کمه و جنین زیر ۴سانته و همینطور لوله م اسیب ندیده و بچه ندارم عمل رو کنسل کرد و ۳ تا امپول mtx یا متو ترکسات زدن بهم باعث میشد رشدش متوقف بشه و خودش کم کم جذب یا دفع بشه از تو لوله م 

دردم از بین رفت بود و ازمایش بتام پایین اومده بود و من خوشحال بودم که کارم به عمل نکشید 

ولی یه هفته بعد از زدن امپول ها دوباره یه درد شدید گرفتم رفتم بیمارستان و سونو دادم که اندازش خیلی بزرگ شده بود و یه هماتوم بزرگ هم کنارش بود و همینطور کیسه اب جنین پاره شده بود طبق پریودم ۱۰  هفته بودم فوری عمل لاپاراسکوپی کردم و دکتر با حفظ لوله چپم جنین و هماتوم رو خارج کرد 

و خداروشکر که الان سه روز از عملم میگذره حالم خوبه و امروز بتا دادم عددش ۳۰ بود 

خدا نکنه برای کسی خارج رحمی اتفاق بیوفته ولی اگه هم اتفاق افتاد دست کمش نگیرین

خدا روشكر.منكه دكترعوضي بهم گفت باردار بودي سقط شده برو تا دو هفته هم خونريزي داري ده روز بعد اول هفت هفته با درد شديد رفتم بيمارستان گفتن لوله تركيده عمل باز كردن و لوله و جنين رو دراوردن.من يه بچه دارم خدا رو شكر

حالا از دكتره شكايت كردم و اومده از خودش دفاع كرده كه نميدونم جي گفته منتظرم حكم دادگاه بياد

ما ملت حسينيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولي دكترت ريسك كرده بستريت نكرده.معمولا بعد از امپول ام تي ايكس اگر سه روز بعد عدد بتا نصف نشده باشه يعني جنين درحالرشد هست و لاپارا ميكنن.شانس اوردي لوله پاره نشده

ما ملت حسينيم
خدا روشكر.منكه دكترعوضي بهم گفت باردار بودي سقط شده برو تا دو هفته هم خونريزي داري ده روز بعد اول هف ...

دکتر....منم خالم فقط ی کیست کوچولو داشت رفت پیش دکتر بهش واکسن داد تا بزنه ولی بعد از چن ماه ک رفت ازمایش داد تا کل رحمش کیسته گفتن باید کل رحمتو در بیاری 

خدا روشكر.منكه دكترعوضي بهم گفت باردار بودي سقط شده برو تا دو هفته هم خونريزي داري ده روز بعد اول هف ...

منم اول میخواستن عمل لاپاراتومی انجام بدن همون عمل باز ولی قبول نکردم چون عوارضش زیاد بود و همینطور احتمال زیاد لوله مو از دست میدادم و رفتم یه بیمارستان دیگه و لاپاراسکوپی کردم اونجا هم بهم گفتن لوله تو برمیداریم چون ممکنه دفعه بعد هم خارج رحمی بشه منم قبول کردم ولی خداروشکر دکترم ماهر بود و لو له مو حفظ کرد 

چه جوری میشه آدم خارج از رحم باردار بشه؟؟ 

هنوز دلیل قطعی براش پیدا نشد چون از هزار زن ۲۰ نفر احتمال خارج رحمی هست ولی به نظر من شاید به خاطر اینکه بعد از چند سال باردار شدم اینجوری شده و یا ممکنه تو لوله عفونت یا چسبندگی داشته ولی طبق عکس رنگی که دوسال پیش دادم چسبندگی نداشتم 

ولي دكترت ريسك كرده بستريت نكرده.معمولا بعد از امپول ام تي ايكس اگر سه روز بعد عدد بتا نصف نشده باشه ...

عزیزم من سه روز بعد از امپول بتا دادم از اخرین باری که آز داده بودم که ۹۰۰ بود اومده بود ۲۰۰ ینی از نصف هم کمتر شده بود ولی متاسفانه داشت رشد میکرد حتی سونو هم دادم رشد نکرده بود ولی چندروز بعدش اینجوری شدم که گفتم

عزیزم من سه روز بعد از امپول بتا دادم از اخرین باری که آز داده بودم که ۹۰۰ بود اومده بود ۲۰۰ ینی از ...

عزیزم میشه تاپیک آخرمو بخونی و نظرتو بگی؟من خیییلی میترسم خیلی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
سوال هم داشتید در خدمتم دوستان🌹🌷🌺

سلام ازاین تاپیک گزشته ولی ی سوال داشتم خونریزی هات تا چن وقت بود مثل پریودی بود تو ماه ی زمان مشخص یانه یهویی بود بعدش عدد بتا میاد پایین خارج رحمیه یا میره بالا

خسته از خنده های فیک.