2777
2789
عنوان

یبوست و نگه داشتن مدفوع کودک

4588 بازدید | 39 پست

من این نایپیک رو چند روز پیش زدم ، التن دوباره گذاشتم که اگه کسی تجربخ داره لطفا راهنمایی کنه مامانای مهربون به کمکتون احتیاج دارم خیلی 

دخترم ۳ ساله هست از ۱ سالگی یبوست داشته و پودر پیدرولاکس میخوره تا وقتی این پودر رو میخوره شکمش خوبه تا کم میکنم پودر رو شکمش سفت میشه 

الو انجیره تو گلاب میپزم هر روز میدم بهش خاکشیر و کره اینا هیچی تاثیر نداره روزی ۴ تا قاشق روغن زیتون بهش میدم همه  راه هارو امتحان کردم فقط به پودر جواب میده اینم بگم مدفوعش رو نگه میداره و حتما باید پوشکش کنم اونم وامیسته و تا میتونه نگه میداره خودشو

دیگه خسته شدم 

میترسم دکتر عکس رنگی با باریم  بنویسه براش

کسی تجربه داره لطفا بگه ممنون میشم

عزیزم همدردیم پسر منم سه سالشه  ودرگیر پیدرولاکسم...،یع سوال تاحالا دکتری مقعدشو معاینه کرده؟از نظر تنگی بررسی کنه؟

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حتما با روانشناس کودک صحبت کنید، احتمالا چون میترسه پی پی نمیکنه...خیلی از بچه ها اینطورین از جمله خواهرزاده ی خود من و برادرزاده ام...وقتی از موشک گرفته میشن دیدن مدفوع براشون ترسناکه و واسه همین نگه میدارن و یبوست میشن...از روانشناس کمک بخواین

ببين يبوست خيلي بده خيلي ، يه دكتري هست كه من  تو اينستا دارمش خيلي خوب در موردش صحبت كرده ميگه يك دليلش زود گرفتن پوشكه كه بچه خودش رو نگه ميداره يبوست ميشه اگه اينستا داري پيجش رو ببين dr_zarifi يه خانم دكتر ، توي پستاش ببين عكس يك بچس كه داره زور ميزنه در مورد يبوسته ، دو تا پست 

من دیشب یه تاپیک زدم درمورد همین مسئله.پسرم ۵سالشه و درگیر یبوستشم.البته پسر من میوه و سبزیجات لب نم ...

دقیقا دختر منم بزور بهش توت فرنگی و آب پرتقال میدم 

پودر از نظر کارایی عالیه منتها تادقطع میکنی همون اش و همون کاسه

عزیزم همدردیم پسر منم سه سالشه  ودرگیر پیدرولاکسم...،یع سوال تاحالا دکتری مقعدشو معاینه کرده؟از ...

دکتر گوارش بردم با انگشت مقعدش رو معاینه کرد و فقط گفت یکم بیرون زدگی داره بخاطر یبوست

خب اگه این همه مشکلش طولانی شده شاید روده هاش مشکلی دارن عکس رنگی خیلی هم پیچیده نیست پسرمن یکسالگی ...

دکتر نگفت ببر خودم میترسم،  واسه روده بزرگ فرق میکنه الانم دخترم بزرگه میفهمه بیشتر میترسه