2777
2789
عنوان

یبوست و نگه داشتن مدفوع کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4588 بازدید | 39 پست
دکتر نگفت ببر خودم میترسم،  واسه روده بزرگ فرق میکنه الانم دخترم بزرگه میفهمه بیشتر میترس ...

تا جایی که یادمه به پسرم داروی خواب اور دادن .اگه جایه خوبی ببری هیچی نمیفهمه بچه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دکتر گوارش بردم با انگشت مقعدش رو معاینه کرد و فقط گفت یکم بیرون زدگی داره بخاطر یبوست

خوب پس بنظرم با یه روانشناس کودک صحبت کن،اگه حل نشد عکسم بگیر ،من به دکتر میگم ببرم روانشناس هی میگه نه لازم نیست،میگم عکس بنویس میگه لازم نیست،دیونه شدم دیگه،تازه پسرمن جیششم نگه میداره

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين يبوست خيلي بده خيلي ، يه دكتري هست كه من  تو اينستا دارمش خيلي خوب در موردش صحبت كرده ...

از یکسالگی که موشک داشت شروع شد ، پوشک رو خودش گفت دیگه نمی پوشم واسه جیش واسه پی پی هنوز میپوشه منم چیزی نمیگم

خوب پس بنظرم با یه روانشناس کودک صحبت کن،اگه حل نشد عکسم بگیر ،من به دکتر میگم ببرم روانشناس هی میگه ...

روانشناس رو تصمیم دارم ببرم اما عکس واقعا واسه دختر من که انقد ترسو هست در حکم مرگه، نمیتونم تصور کنم چطور نگهش دارم 

تا جایی که یادمه به پسرم داروی خواب اور دادن .اگه جایه خوبی ببری هیچی نمیفهمه بچه

شما تهران هستین؟ 

اگه با بیهوشی یا خواب آور باشه خودم به دکتر اصرار میکنم بنویسه ببرمش خیالم جمع بشه هر روز من با بچه زجر میکشم

روانشناس رو تصمیم دارم ببرم اما عکس واقعا واسه دختر من که انقد ترسو هست در حکم مرگه، نمیتونم تصور کن ...

چندماهگی از پوشک گرفتی؟نگران نباش احتمالا خوابش میکنن(بیهوشی خفیف)

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
شما هم پیدرولاکس میدین؟ دکترش چی میگه؟

اره ده ماهه میدم هیچی هی کم و زیادش میکنه،میگه درمان یبوست گاهی دوسال طول میکشه

چندماهگی از پوشک گرفتی؟نگران نباش احتمالا خوابش میکنن(بیهوشی خفیف)

دو سال و نیم داشت گفت برم دستشویی جیش کنم بردمش دیکه پوشک نپوشید حتی یبارم جایی رو خیس نکرد اما پی پی رو میگفت تو پوشک منم بخاطر اینکه بهش فشار نیاد پوشکش میکنم اما سرپا میمونه و خودشو سفت میکنه

من تو ی۶ شیشه پر شیر ، اگه آب یا ابمیوه می خوره تو یه لیوان آب یا آب میوه کاملا حل میشه معلوم نمیشه

یه بار بهش بدم ببینم شاید واسه پسر منم خوب بود.خیلی ناراحتم واسش.بعضی وقتا خون میبینم ازش.دلم میخواد مث بچه های دیگه راحت و بی دردسر کارشو انجام بده

یه بار بهش بدم ببینم شاید واسه پسر منم خوب بود.خیلی ناراحتم واسش.بعضی وقتا خون میبینم ازش.دلم میخواد ...

عزیزم حتما پیگیری کن خیلی درد بدیه خودم کشیدم...