2821
2789
عنوان

شما هم بعد پریود....

518 بازدید | 27 پست

بوی بد میده تا چند وقت اون قسمت؟وای داغون شدم از بوش.تا چند روز بو داره.بعد خوب میشه خارشم دارم.ولی تا از شیاف پمادکلوتریمازول استفاده کنم حتی یکبار خوب میشم چ کنم خجالت مبکشم دکتر زنان برم البته متاهلم.

یکبار رفتم همین پماد داد زدم چ کنم

کاربری دست سه نفره😑

نه. 

با فوم شست و شو بشور خودتو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤

راستی، احتمالا دوره درمان رو کامل نمیکنی ک برمیگرده

داروی عفونت رو نباید تا علایمت رفت، قط کنی

باید دوره ش کامل بشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دروز قبلش  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

عزیزم اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا از رفتن به مطب و موندن تو نوبت های طولانی راحت میشید.

قصد جسارت ندارم شاید دیر به دیر عوض میکنی عفونت میگیره چون بوی بد و خارش علایم عفونت هست ....من بهد ...

وای بخدا مردم از بس میرسم ب اون قسمت   ن اتفاقا هربار دسشویی برم عوض میکنم کلی به خودم لباس زیرم برسم بخدا همش دارم لباس زیر در حالت عادی عوض میکنم

کاربری دست سه نفره😑

برو دکتر یعنی چی که روم نمیشه 

معلومه عفونت داری 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز