2777
2789

میگم مثلا اگه برای شوهر شما یه مشکلی پیش اومد و چند ماه افتاد زندان..بعد نه خودش نه خانوادش اصل قضیه رو بهتون نگفتن و حس کردید یه چیزی سر هم کردن و دارن دروغ میگن شما دنبال کشف حقیقت میرید؟؟حتی اگه لازم باشه بدون اینکه شوهرتون و خانوادش بفهمه میرین به اون شهر و پیگیر ماجرا میشین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا فک می کنم خدایی نکرده یه کاری کرده که خانواده یه نفر شکایت کرده و اینا (منظورمو نمیدونم فهمیدید یا نه)

اخه مثلا ا پول یا مواد اینا بود که خانوادش میگفتن

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
مبشه درخواست دوستیمو قبول کنی خواهری؟؟؟

درخواست ندادی که ، بزار من درخواست بدم قبول کن

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
منم گفتم بدون اینکه بفهمن

پیگیرشو ماراننده اطرافمون زیاد داریم همه شون چشم وگوش سرو...شون میجنبه مساله اگ مالی میبود بهتون میگفتن وحل شدنی بود پس چیز دیگه ای باید باشه

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
پیگیرشو ماراننده اطرافمون زیاد داریم همه شون چشم وگوش سرو...شون میجنبه مساله اگ مالی میبود بهتون میگ ...

اسی من دیشب گفتم پیگیر شو اما صبحی نظرم عوض شد😁ولش کن هر چی ک بوده بخیر گذشته یه بچه بیار پایه های زندگیت محکمتر شه واعتمادشو جلب کن ملکی چیزی بنلمت بزنه...پیشنهادم ایناس خودم بودم اینکارا میکردم😁

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁