2777
2789

بچه ها ازدست ایناآسایش نمونده واسمون هرشب استرس میدن ب آدم هرشب هرروز دعوا دارن مرتیکه ی عوضی زنشو کتک میزنه صداهای وحشتناکی میاد زنه جیغ وداد میکنه فوش میده میاد تو راهرو جیغ وداد میکنه یا میره توکوچه 😰شوهرش اصلا افتضاح کتکش میزنه یبارهولش داد از پله هاافتادپایین همسایه هازنگ زدن پلیس اینااومد.ی پسره ۵ساله هم دارن طفلکی لکنت زبون داره اونم کتک میزنن همش صدای گریه هاش میادیادادمیزنه میگه گوخوردم ببخشید،آدم دلش کباب میشه😭دخالتم نمیشه کردآخه توزندگی زن وشوهر،  شوهرم میگه برم بالا یچی بگم داره زنرو میکشه من میترسم بره برگردن بگن توزندگیمون دخالت نکن بدتربشه بازخودم دلم طاقت نمیاره میگم بروب مدیرساختمون بگوبره بهشون ی سربزنه واقعادلم میسوزه واسشون آخه این چه زندگییه چراجدانمیشه هم خودشوراحت کنه هم بچه ی طفله معصومو😭اعصابم خوردشده هووف

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

آخی طفلی بچه 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خانواده خانم، ازش حمايت نميكنن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ما همسایه بالاییمون همینجوریه.ما هم زنگ میزنیم پلیس به پلیس میگیم اسم ما رو نیاره. الان واسه همین یک کم بهتر شدن و آرومترن.نمیشه به اسم اینکه دخالت نکنیم بذاریم دختر مردمو بکشه.

زنگ بزن اورژانس اجتماعی گزارش بده.

۱۲۳

با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحت‌اند...بهرام بیضایی💔

همسایه ماهم اتفاقا زنشو کتک میزنه یه سری زده بود دست زنشو شکسته بود همسایه ها زنگ زدن پلیس زنه از دست شوهرش شکایت کرده بود دیگه صداشون نمیاد خانمه هم خداروشکر دیگه صورتش کبود نیست 

قبلاها حتی یکبار نشده بود با صورت سالم ببینمش

فرض کن بعد از مرگت خدا بپرسد:خب بهشت چطور بود؟
بنظر منم برو ب مدیر ساختمون بگو 

گفتیم رفتن بالا الان بعداز دوساعت یکم صداشون کم شده شنیدم زنه میگف بخدا بدبختم و...😔

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

وای چطوری دووم میاری اونجا؟؟

من یه مدت تو کوچمون یه بچه بود مامانش صبح زودا میخواست ببرتش مهد کودک این بچهه گریه میکرد و التماس میکرد که مامانش نبرتش

از بس با سوز گریه میکرد من افسرده شده بودم