2777
2789

من تو یه شهری مسافرم که خونه پدر و پدر شوهرم بیشتر از حد ترخص از هم فاصله داره من خونه پدر شوهرم ساکنم خونه پدرم اینجا موقته یعنی اینجا وطنم نیست.من الان خونه بابامم فردا میخوام برم خونه پدرشوهرم کی برم روزم صحیح باشه؟ ممنون که جواب میدین

سوالتون واضح و روشن نبود

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بیش تر از ۳۰۰,؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن ۰۹۶۴۰ بپرس.

سفر یا باید قبل از اذان ظهر باشه و وقت اذان وطنت باشی.

یا بعد از اذان ظهر حرکت کنی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
سوالتون واضح و روشن نبود

من الان خونه بابامم فردا میخوام برم خونه پدرشوهرم که از اینجا بیشتر از حد ترخص فاصله داره اونجا ساکنم یعنی قصد ده روزم به نیت خونه اوناست حالا میپرسم فردا حد ترخص رو رد کنم روزم درسته یا خونه اونا رسیدم باید بخورم