2777
2789

سلام دوستان❤

دوستان من فردا دخترم رو میبرم تا واکسن ۱۸ ماهگیش رو بزنم.

هم mmr هستش و هم سه‌گانه و هم فلج‌اطفال.

دوتا واکسن تزریقی رو به پا میزنن یا دست؟هر کدوم به یه پاش؟یا دوتاش توی یه سرنگه؟

دخترم همیشه یه روزو نیم تب میکنه.

شما برا این واکسن چی کار کردین که کمتر درد داشته باشه؟کمپرس کردین؟گرم یا سرد و چند ساعت یه بار‌؟

میشه لطفا هر اطلاعات و تحربه‌ای دارین بگین؟

راستش خیلی نگرانم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

برای پسر من هر دو تا واکسنو به دستش زدن. چون یکی از واکسنا خیلی درد داره. پرستاره گفت به دستش میزنم که دردش قابل تحمل باشه و بچه از بازی کردن و راه رفتن نیوفته. چون واکسنو به هر جا بزنن دیگه اون قسمتو یکی دو روز نمیتونه تکون بده. 

فقط یادمه استامینوفن بهش میدادم برای تسکین دردش.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پسر من هر دو تا واکسنو به دستش زدن. چون یکی از واکسنا خیلی درد داره. پرستاره گفت به دستش میزنم ...

بچه من یکیش پا زد ولی اونقدریم درد نداشت که نتونه راه بره قشنگ راه میرفت واصلانم درد نداشت 

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان  

یکیو به بازو ویکیم به ران میزن .   اصلا استرس نداشته باش  قبلش استامینوفن بهش بده  یکروز کمپرس سرد روزبعدکمپرس گرم بزا .   برای نوه من تب نداشت ولی پادرد داشت دوروز خوب راه نرفت   

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بچه من یکیش پا زد ولی اونقدریم درد نداشت که نتونه راه بره قشنگ راه میرفت واصلانم درد نداشت 

پسر من که اصلا نمیتونست دستشو تکون بده. خیلی درد داشت. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
پسرم دوروز پیش زد ....یکیش دست یکیش پا ....فقط شبش زیاد تب کرد با اینکه بروفن هر ۶ ساعت دادم یک روز ...

عزیزم بهداشت تمیز بود؟انقدر میترسم از کرونا.بغل خودتون زدن دیگه؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
عزیزم بهداشت تمیز بود؟انقدر میترسم از کرونا.بغل خودتون زدن دیگه؟

اره ولی یه پارچه ببر واسه وزنه و قد ک مستقیم نزاریش پارچه بندازی زیرش

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان