2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه عصبی و بهانه گیر دارن لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 26 پست
شما خودتون بچه دارین این حرفو میزنین؟؟؟ ظالمانه ترین قضاوتی که میشه کرد همینه که از پدر و مادرش یاد ...

از،شما یاد نگرفته...ولی یسری رفنارا ناخواسنه باعث این چیزا میشه البته باید بررسی بشه توسط پزشک شاید وافعا مشکل عصبی داره که با دارو رفع بشه..یا شاید کم خونی داره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و باباش فقط سکوت میکنیم توی خونه باز قابل کنترله ولی بیرون از خونه نمیشه کنترلش کرد

آها 

خب من چند تا بچه ی بیش فعال دیدم، که دارو مصرف میکردن ولی مشخصه ی اصلیشون شیطونی نبود، یا بی ادبی یا داد و گریه نبود، مشخصه ی اصلیشون این بوده که تمرکز برای یادگیری نداشتن، مثلا صبر نداشتن بازی رو یادبگیرن، قوانین رو دوست ندارن و اصلا نمیتونن گوش بدن

از محبت خار ها شل میشود😎✌️
از،شما یاد نگرفته...ولی یسری رفنارا ناخواسنه باعث این چیزا میشه البته باید بررسی بشه توسط پزشک شاید ...

منم نمیگم ما کلا بی تقصیریم...ولی رفتار پسرم دیگه غیر قابل تحمل شده.الان بچه س میگیم اشکالی نداره ولی با همین رفتارا بخواد ادامه بده دیگه نوجونی و جوونی نمیشه جلوشو گرفت.

من پدر مادرایی رو میشناسم خیلی رفتار نادرست و اشتباهی با بچه شون دارن ولی چرا بچه هاشون اینجوری نیستن.

فقط خواستم ببینم کسی بچه شو پیش روانپزشک برده و نتیجه گرفته؟؟

دارویی هم که برای بچه های بیش فعال میدن یجور اثر آرام بخش داره که فقط بشه بچه رو موقتا تحت آموزش قرار بدن و خب مثل هر ترکیب شیمیایی عوارض خودشو داره

بی تابی پرخاشگری میتوته بخاطر کم خونی هم باشه، اور آزمایش ندادید چک کنید 

منم نمیگم ما کلا بی تقصیریم...ولی رفتار پسرم دیگه غیر قابل تحمل شده.الان بچه س میگیم اشکالی نداره ول ...

ببین یه وقتایی باید بذاری عواقب کارشو ببینه هرچند که ناراحت بشه ولی بذارید رابطه ی کار ها و منافعشو پیدا کنه 

بعدسن ادب 7 سال دومه بیشتر که باید امر و نهی کنید و سخت بگیرید بهش 

ببین یه وقتایی باید بذاری عواقب کارشو ببینه هرچند که ناراحت بشه ولی بذارید رابطه ی کار ها و منافعشو ...

اصلا از عواقب کارش ناراحت نمیشه.

مثاا چند روز پیش رفتیم خونه مامانم که پسرم با بچه های خواهرم بازی کنه از اول تا آخرش گریه و ناراحتی بود منم برداشتمش.آوردم خونه که تنبیه بشه وای انگار نه انگار برگشتبه حالت عادی انگار نه انگار

اصلا از عواقب کارش ناراحت نمیشه. مثاا چند روز پیش رفتیم خونه مامانم که پسرم با بچه های خواهرم بازی ...

چه باحاله 😁

خب چیزی به ذهنم نمیرسه ان شاء الله مشاوره میرید خوب میشه 

بجه های باهوش اینجورین

ولی خودم فقط مشاور های مذهبی رو قبول دارم، اونایی که همزمان روانشناسی و دزس حوزه خوندن

منم نمیگم ما کلا بی تقصیریم...ولی رفتار پسرم دیگه غیر قابل تحمل شده.الان بچه س میگیم اشکالی نداره ول ...

باید ببریش،مشاوره و از،یک رواتشناس،کودک کمک بگیری حتما....اونارم حالا صبر،کن بزرگ شن بعد اسیباشونو میبینی..مگه فقط،یه پرخاشگریه؟!خیلیاشون تو سن بیست سالگی،یکی،یکی،بیماریهای،روحیشون میزنه بیرون....نگران نباش،از،الان ببریش،روانشناس،خیلی،مشکلاتش،حل میشه....