2777
2789

سلام

خلاصه بگم که 

پسرم 4سال و نیمه ست.خیییییلی زودجوش و بی حوصله ست...دیگه خودتون تا تهشو بخونین دیگه.

الان بعد بچه دوم و این دو ماه قرنطینه دیگه غیرقابل تحمل شده حتی سر کسای دیگه هم داد میزنه و حرف بد میگه.خیلی راهها رو امتحان کردم.

فقط مونده روانپزششششک

خواستم ببینم کسی برده بچه شو پیش روانپزشک که دارو هم گرفته باشه و بچه ش بهتره شده باشه؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمال زیاد جو خونتون دوستانه نیست وگرنا بچه چیزی حالیش نیست که هرچی بوده از خودتون یاد گرفته باز حالا مدرسه میرفت میگفتیم تاثیر بد جامعس ولی واقعا هیچ توجیهی نداره این رفتار 

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
بیشتر درباره ی رفتاراش میگی؟ 

6ماه اول زندگیش خوب وآروم بود.بعد که حرکت کرد گریه هاش شروع شد.رفته رفته بدتر هم شد.

الان یعنی دم به دقیقه قهر میکنه.داد میزنه.حرف بد میگه .مخصوصا بیرون از خونه.اشکم درمیاد از دستشِ

احتمال زیاد جو خونتون دوستانه نیست وگرنا بچه چیزی حالیش نیست که هرچی بوده از خودتون یاد گرفته باز حا ...

شما خودتون بچه دارین این حرفو میزنین؟؟؟

ظالمانه ترین قضاوتی که میشه کرد همینه که از پدر و مادرش یاد گرفته

شما خودتون بچه دارین این حرفو میزنین؟؟؟ ظالمانه ترین قضاوتی که میشه کرد همینه که از پدر و مادرش یاد ...

من ظلمی نکردم گلم فقط اومد تو تاپیکت نظرمو دادم بازم ببخش اومدم تو تاپیکت

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
شما خودتون بچه دارین این حرفو میزنین؟؟؟ ظالمانه ترین قضاوتی که میشه کرد همینه که از پدر و مادرش یاد ...

نه دوست عزیز منظور این نیست که از شما یاد گرفته .ولی روانشناسها میگن هر اشکالی کودک تون داره باید ریشه اش رو در رفتار پدر و مادر جستجو کرد.شاید در مقابل رفتارهای پسرتون ،واکنشهایی نشون دادید که مناسب نبوده

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

نه دوست عزیز منظور این نیست که از شما یاد گرفته .ولی روانشناسها میگن هر اشکالی کودک تون داره باید ریشه اش رو در رفتار پدر و مادر جستجو کرد.شاید در مقابل رفتارهای پسرتون ،واکنشهایی نشون دادید که مناسب نبوده

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
من ظلمی نکردم گلم فقط اومد تو تاپیکت نظرمو دادم بازم ببخش اومدم تو تاپیکت

ببخشید شکلک خنده اشتباهی اومد

خب واکنش شما چیه؟ مثلا گریه میکنه چیکار میکنید؟ 

ببینیم من مطالب روانشناسی زیاد خوندم.حتی پسرمو پیش مشاور بردم ولی گفت اینجور بچه ها..بچه های سختی هستن هر چقدر تلاش کنی درست نمیشن.

اگه میدونستم روزی دو سه باره تحمل میکردم.

ولی الان دیگه متاسفانه با بچه های فامیل و دوستاش هم نمیتونه کنار بیاد و بازی کنه همش دعوا و گریه و لجبازی.

باهاش بازیهای هوش و کودکانه انجام تو اینستاگرام زیاده

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
 نه دوست عزیز منظور این نیست که از شما یاد گرفته .ولی روانشناسها میگن هر اشکالی کودک تون دا ...

هر کی رفتار  ما رو با پسرمون میبینه میگه فقط شمایین که این پسر و تحمل میکنین و باهاش خوش رفتاری میکنین .ما نمیتونیم